Računalništvo, telefonija
31.05.2018 10:30

Deli z drugimi:

Share

5 stvari, ki danes odločajo o odličnosti marketinga

5 stvari, ki danes odločajo o odličnosti marketinga
5 stvari, ki danes odločajo o odličnosti marketinga

Podjetje Ceneje, ki upravlja vodilne portale za primerjalno nakupovanje v regiji – slovenski potrošniki najbolj poznajo spletni portal ceneje.si – se je uvrstilo med marketinško najbolj napredna podjetja v Sloveniji. Ob tej priložnosti razkrivajo, kaj danes odloča o uspešnosti marketinga!

Podjetje Ceneje se je uvrstilo med 3 najboljša slovenska podjetja na področju b2b marketinga. Bilo je eden od finalistov za nagrade marketinška odličnost leta 2018, ki jih je včeraj podelilo Društvo za marketing Slovenije na 23. Slovenski marketinški konferenci v Portorožu. Ob tem dosežku je direktor podjetja mag. Darko Dujič razkril, kaj delajo tako dobro, in med drugim povedal, da celotna strategija podjetja v središče postavlja sodobnega potrošnika in njegovo izkušnjo.

Kdo so bili finalisti?

Drugostopenjska komisija v sestavi predsednika komisije dr. Mitje Pirca (DMS, Indigo Consulting / Datafund), Marka Lukića (Lumar IG), Maje Lapajne (Steklarna Hrastnik), Aleksandre Brank (Abena), Petre Čadež (Droga Kolinska), Petra Frankla (Finance), Ane Putrih (Svetovalke za marketing), Viktorije Radojević (Mercator) in Matevža Šmalca (A1) je izbrala 9 finalistov v 3 kategorijah. V kategoriji b2b podjetij sta se poleg podjetja Ceneje za nagrado potegovala še DEWESoft in Knauf Insulation, nagrado pa je na koncu prejela marketinška ekipa Knauf Insulation.

Pri DMS so takole pojasnili, zakaj so Ceneje uvrstili med finaliste:
“Podjetje Ceneje ne izkazuje zgolj interne marketinške miselnosti, temveč razmišlja tudi širše ter skrbi za razvoj stroke v poslovnem svetu in družbi. Komisija ugotavlja, da podjetje gradi celotno kategorijo spletnih trgovin. Majhnim lokalnim prodajalcem dajejo možnost, da se pojavijo na globalnem trgu. Podjetje je tudi s pomočjo marketinga postalo izjemno pomemben igralec na trgu spletnih trgovin.”

Direktor podjetja Ceneje mag. Darko Dujič takole pojasnjuje ta dosežek:

“Ponosni smo, da smo postavljeni v sam vrh podjetij v Sloveniji. Že sama družba, v kateri smo v finalu, pove veliko o razsežnosti dosežka. V zadnjih treh letih smo naredili pomembne razvojne korake in z našim transformativnim poslovnim modelom uspeli, da so ceneje.si, jeftinije.hr, idealno.rs in idealno.ba ter smind.si in smind.hr postale ključne spletne platforme za potrošnike in spletne trgovce v regiji, ki delujejo na novih digitalnih pravilih poslovanja. Tako vsak mesec skoraj dva milijona potrošnikov informiramo o preudarnih nakupih ter lokalnim specializiranim trgovcem omogočamo uspešen nastop na spletu in hiter zagon prodaje.”

5 skrivnosti za uspeh marketinga

V podjetju Ceneje z vami ekskluzivno delijo 5 ključnih področij, ki so prepričala strokovno komisijo:

  1. Marketing je samostojni oddelek, ki ima pomembno vlogo v podjetju, saj je odgovoren za razvoj produktov, interakcijo s potrošniki in rast poslovanja. Sodeluje pri vseh strateških odločitvah, s fleksibilnimi proračuni, in zasleduje ključne kazalnike učinkovitosti, ki so postavljeni na ravni podjetja. S tem neposredno prispeva k ciljem na nivoju podjetja.
  2. Marketing potega v luči digitalne transformacije, saj se ukvarjajo z v učinke usmerjenimi marketinškimi aktivnostmi, ki so praviloma izvedene na različnih digitalnih platformah. V ta namen uporabljajo napredne digitalne kanale in predvsem orodja in rešitve za mobilno platformo.

»» Poglejte še ostale 3 skrivnosti


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več