Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

22.01.2019      8:30
AOC AGON AG273Q

AOC objavlja vrhunski monitor AGON AG273Q

Monitorji AGON tretje generacije za hardcore igralce so že na voljo.Monitorji AGON tretje generacije za hardcore igralce so že na voljo.

Strokovnjak za monitorje AOC je ponosen, da lahko naznani prihod ukrivljenih monitorjev AG273QCG (Nvidia G-SYNC) in AG273QCX (AMD FreeSync 2 HDR) tretje generacije AGON-a. Prenovljena in preoblikovana premium serija igralnih monitorjev AOC je na voljo od januarja 2019 dalje.

Modeli AGON 3, zasnovani za hardcore igralce, nadaljujejo s funkcijami preteklih zaslonov AGON, kot so frekvenca osveževanja do 165Hz, visoka odzivnost 1 ms, zdaj pa vključuje najnovejše tehnologije, kot so AMD FreeSync 2 HDR in osveženi elegantni zasloni, dizajn, ki je v primeru AG273QCG prispeval k zmagi na "Red Dot Design Award 2018". Zahvaljujoč zelo visokim stopnjam osveževanja 165 Hz (AG273QCG) in 144 Hz (AG273QCX), zelo hitri odzivni časi in tehnologiji s spremenljivo hitrostjo osveževanja sta oba monitorja primerna tudi za »najhitrejše« igre na trgu.

Konkurenčni monitorji za konkurenčne igralce
AOC je leta 2016 predstavil svojo vrhunsko ponudbo igralnih monitorjev AGON (starogrški za konkurenco, spopad, antagonizem). Prve generacije AGON monitorjev, kot je AG271QX, so takoj postali nagrajenci, medtem ko se je 240 Hz AG251FZ uveljavil kot nenadomestljiv produkt, za esports ekip in turnirjev. Druga generacija monitorjev AGON je razširila linijo z izjemno širokimi in ukrivljenimi zasloni v različnih velikostih (27 "-35"), kot je AG352UCG. Zdaj je tu že tretja generacija - AGON 3 - monitorji, z impresivnimi specifikacijami, privlačnimi modeli in z še več igralno orientiranimi funkcijami kot kdajkoli prej.

Specifikacije
27 "(68,6 cm) AG273QCG je opremljen z ukrivljenim (1800R) TN panelom v QHD ločljivosti (2560 × 1440), podpira Nvidia G-SYNC in višjo hitrost osveževanja z velikimi 165 Hz in 1 ms odzivnim časom. Podprtih grafičnih procesorjev Nvidia lahko G-SYNC omogoči, da odpravi trganje in zatikanje ter uskladi frekvenco osveževanja monitorja z grafično kartico GPU-ja: visoka svetlost 400 nitov zagotavlja, da je monitor uporaben tudi v svetlo osvetljenih prostorih. DTS dopolni celoten avdiovizualni paket.

27,2 "(68,6 cm) HDR (High Dynamic Range) monitor AG273QCX pa je opremljen s podobno ukrivljeno (1800R) VA ploščo v QHD resoluciji s hitrostjo osveževanja 144 Hz. Zaslon podpira standard HDR VESA DisplayHDR 400. Za spremljanje HDR-ja se ponaša tudi s tehnologijo AMD FreeSync 2 HDR za ublažitev vhodnega zamika, ki ga povzroča tonsko kartiranje HDR-ja, in za izravnavo kompenzacije nizke frekvence (LFC), kot tudi za odpravo solzenja in mucanja. Statično kontrastno razmerje 3000: 1 VA plošče in pokritost z 90-odstotno ločljivostjo DCI-P3 prinaša življenje z globokimi črnimi in živahnimi barvami, obenem pa ponuja širok kot gledanja 178 ° / 178 °. 2 x 5 W zvočniki na AG273QCX so tudi DTS-skladni.

Dizajn
Oba monitorja sta zdaj opremljena s 3-stransko ploščo brez okvirja, ki omogoča brezhibno nastavitev več monitorjev. Prav tako so zelo ergonomski in nudijo nastavitev višine 110 mm poleg možnosti vrtenja in nagiba. Igralni svetilki AGON, ki jih je mogoče prilagoditi z več kot 100.000 barvami, prinašajo najnovejšo RGB zmago v AGON. Svetilke za igre AGON lahko prilagodite tudi glede na igro. Rdeče, elegantno kotno stojalo AG273QCG in srebrno stojalo AG273QCX trdno sedita na mizi, ne da bi zasedli veliko prostora na mizi. Ukrivljenost 1800R na obeh zaslonih poveča potopitev in ustvari udoben vizualni užitek pri ogledu vsebine z ene strani na drugo. Znana držala za naglavne slušalke iz preteklih monitorjev AGON je bila preoblikovana in podvojena, kar zagotavlja eno na obeh straneh. Za enostavno nastavitev in okvaro v vsakem primeru lahko stojalo sestavite z enim klikom brez vijakov, ročaj za nošenje pa omogoča enostaven transport. Prenovljen, eleganten žični daljinski upravljalnik AG273QCX, AOC Game Pad omogoča tudi enostavno prilagajanje različnih OSD nastavitev.

Poleg velikega števila funkcij, navedenih zgoraj, obe funkciji monitorjev:
• Barva igre AOC, kjer lahko uporabniki prilagodijo barvno nasičenost za boljše sive ravni in podrobnosti slike,
• Načini igre AOC, s posebnimi izboljšavami, namenjenimi različnim žanrom iger in 3 uporabniško prilagodljivim profilom,
• Nadzor senc AOC, da prilagodite ravni senc za boljše videnje temnih področij, ne da bi vplivali na preostanek zaslona,
• Klicna točka AOC, kazalnik usmerjenosti v središču zaslona, ​​ki uporabnikom pomaga pri natančnem usmerjanju v strelskih igrah,
• Števec okvirjev FPS, prekrivanje, ki prikazuje trenutne sličice na sekundo,
• Tehnologija Flicker Free, ki zmanjšuje neugodje v očeh in utrujenost pri podaljšanih igralnih urah
• Posodobljen OSD s svežim, sodobnim videzom in spremljajočim programskim OSD (G-Menu) za še večjo prilagoditev.

Igralni ekrani AG273QCX in AG273QCG bodo na voljo v januarju 2019 z maloprodajno ceno v višini 699 evrov oziroma 799 evrov. Za več informacij in ponudbo obišči spletno stran uvoznika za Slovenijo www.asbis.si.

Sponzorirano

Kaj menite o na dotik občutljivih nadzornih ploščah v avtomobilih?

Tablični računalnik Linux za zgolj 71 evrov? 3
Potato  |  Ponavad je pametno pisat proizvajalcu/se...
Pametni zapor bo kmalu postal resničnost 2
Potato  |  Še par let pa nebo več stvari ki bi bila...
Hekerji ogrožajo življenje uporabnikov elektr... 2
Potato  |  In kje je fora da lahko skuter upravljaš...
Hekerji ogrožajo življenje uporabnikov elektr... 2
slo81a  |  činese roba,manj denarja več bolečine.
Svetovna zdravstvena organizacija zahteva ome... 1
toxico  |  tudi v kinih diskačih bi morali omejitev...