Računalništvo, telefonija
15.02.2019 09:35
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Avtomatizacija, industrijska robotika, brezpilotni sistemi in digitalizacija na enem mestu

Obiskali smo Gospodarsko razstavišče, kjer je od 12. do 14. 2 potekal B2B sejem IFAM 2019, obenem pa so potekali še trije strokovni sejmi v organizaciji ICM d.o.o: Robotics, INTRONIKA in ICT4Industry.
Na Gospodarskem razstavišču se je predstavila vrsta zanimivih podjetij s prav tako zanimivimi rešitvami.
Na Gospodarskem razstavišču se je predstavila vrsta zanimivih podjetij s prav tako zanimivimi rešitvami.

Če vas zanimajo avtomatizacija, elektronika in elektrotehnika, industrijska robotika, brezpilotni sistemi, digitalizacija poslovnih sistemov in industrije … na omenjenih sejmih vedno najdete kaj zanimivega.

IFAM

Letos je B2B sejem IFAM praznoval 15. obletnico. Dogodek združuje strokovnjake na področju avtomatizacije širše. Kot najpomembnejši strokovni dogodek v Sloveniji in širši regiji je namenjen avtomatizaciji, mehatroniki, senzorski tehnologiji, merilnim sistemom … Njegova pomembnost in strokovnost nenehno naraščata. Da bi industriji v celoti zagotovili popolne rešitve, poleg B2B sejma IFAM hkrati potekajo še trije strokovni sejmi v organizaciji ICM d.o.o., pod skupnim imenom SMART INDUSTRY, – Robotics, INTRONIKA in ICT4Industry.

INTRONIKA

INTRONIKA je strokovni sejem za industrijsko in profesionalno elektroniko ter elektrotehniko. Sejem je odgovor na naraščajoče potrebe podjetij in procese globalizacije v Sloveniji in po vsem svetu.

Robotics

B2B sejem Robotics je edini dogodek, namenjen industrijski robotiki in brezpilotnim sistemom, ki se organizira v Sloveniji in širši regiji. Robotics ponuja razstavljavcem odlično platformo za predstavitev najnovejših tehnologij, tako v industrijski kot v storitveni robotiki.

ICT4Industry

ICT4Industry je strokovni sejem, namenjen digitalizaciji poslovnih sistemov in industrije, ki zajema področja programske opreme, industrijskih računalnikov ter ostale strojne opreme, komunikacije in telekomunikacije, avtomatizacije pametne proizvodnje, M2M, masovnih podatkov v oblaku, infrastrukture in podatkovne mreže, informacijske tehnologije in energije ter kibernetske sisteme. Digitalna preobrazba industrije ustvarja veliko priložnosti za razvoj podjetij, hkrati pa jih sooča z številnimi izzivi. Vsako podjetje mora stremeti k temu, da kritično oceni lastne produkte, veščine in izboljšati svojo digitalno zrelost, da bi prepoznali nove priložnosti, razvili ustrezne ponudbe in jih v najkrajšem času uspešno aplicirali na trgu.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več