Računalništvo, telefonija
18.11.2019 15:00

Deli z drugimi:

Share

Barvne vodoodporne nalepke, ki jih lahko natisnete kar sami

.. Marsikatero podjetje potrebuje za svoje izdelke nalepke, s katerimi jih označi. Barvne nalepke vseh vrst je zdaj mogoče natisniti tudi doma ..
Barvne vodoodporne nalepke, ki jih lahko natisnete kar sami
Barvne vodoodporne nalepke, ki jih lahko natisnete kar sami

Tiskanje nalepk za izdelke včasih ni bilo mačji kašelj, a s tiskalniki OKI tudi takšna dela postajajo otročje lahka. Podjetja imajo danes veliko potrebo po visokokakovostnem tisku. Tisk pa še zdaleč ni zgolj natisnjen list papirja, saj se tudi potreba po kakovostnih vodoodpornih nalepkah, po možnosti barvnih in odpornih na UV žarke, močno povečuje.

Podjetje OKI zato predstavlja prva barvna tiskalnika za nalepke, s katerima lahko v majhnem obsegu tiskate celo UV nalepke, ki so vsaj eno leto odporne na bledenje zaradi UV žarkov in vodoodporne nalepke. Tiskalnika boste prepoznali po oznakah OKI Pro 1040 in OKI Pro 1050. Da si boste lažje predstavljali, nalepke glede vodoodpornosti ustrezajo visokim standardom, ki jih je zahtevala EU. Tako morajo preživeti do tri mesece pod vodo, ne da bi se bistveno spremenile ali celo razpadle.

Z dodajanjem pete barve pri modelu Pro 1050 je zdaj možno prozorne nalepke dokončati z besedilom ali sliko, kar je bilo doslej mogoče le z večjimi tiskalniki. Podjetja danes potrebujejo tiskalnike, specializirane za oskrbo z rešitvami, ki bodo zadovoljile vse njihove potrebe samo z eno napravo. Zato bodo tovrstni tiskalniki posebej primerni za podjetja, ki se ukvarjajo s kozmetiko, parfumi, šamponi, prehrano in podobno. Idealni so tudi za izdelavo opozorilnih nalepk ali nalepk v vrtnih centrih – te nalepke se soočajo z vlago in ostalimi razmerami, ki jim niso pisane na kožo.

Ena večjih prednosti tovrstnih tiskalnikov je, da lahko natisnete samo toliko etiket, kot jih potrebujete. Zakaj bi jih namreč natisnili več tisoč, če jih potrebujete zgolj 200. S tem boste prišli tudi do prihrankov, ki so v vsakem podjetju pomembni.

Tiskalnik za etikete Pro1040

Gre za 4-barvni CMYK tiskalnik. Tiskalnik za etikete Pro1040 ponuja profesionalno štiribarvno tiskanje v ozkem formatu na različnih nosilcih etiket, vključno z teksturiranimi papirji in sintetiko. Omejitev je še debelina medija, katere razpon je lahko od 0.076 do 0.250 milimetra. S takšnim tiskalnikom lahko začnete nov posel barvnega tiskanja nalepk po naročilu in si ustvarite možnosti za nov prihodek.

Tiskalnik za etikete Pro1050

Pro1050 prinaša novo barvno dimenzijo natisnjenih nalepk. Ponuja edinstveno peto barvo ali možnost “CMYK + 1”, kar omogoča večjo prilagodljivost pri oblikovanju vaše etikete. Tiskanje na prozorne ali barvne medije je zdaj enostavno – s tiskanjem neprozornega belega ozadja pod sliko CMYK. Prav tako boste z njim lahko tiskali na različne materiale, od papirja do sintetike. Dolžina nalepke, ki jo boste stiskali s tem tiskalnikom, bo lahko od 12,7 milimetra do 1320,8 milimetra.

S tovrstnimi nalepkami boste lahko vsak izdelek naredili bolj prepričljiv. Glede na to, da gre tako rekoč za personalizirane nalepke, boste lahko z njimi poudarili točno tiste značilnosti izdelka, katere boste želeli izpostaviti. Barvno tiskanje visoke ločljivosti je v vaših rokah, s tem pa lahko prihranite tako čas kot denar.

Z opisanima tiskalnikoma noben izziv ne bo ostal nedokončan. Več o teh izjemnih tiskalnikih najdete na spletni strani oki.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIKRO ING TRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIKRO ING TRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKRO ING TRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več