Računalništvo, telefonija
29.12.2019 07:00

Deli z drugimi:

Share

Baterije svojih naprav polnite le s kvalitetnimi polnilci

.. Kapaciteta oziroma vzdržljivost baterije je pri pametnih mobilnih telefonih eden ključnih, če ne kar najbolj ključen dejavnik. Prav zato je uporabnikom zelo pomemben čas polnjenja, saj so s prazno baterijo popolnoma nemočni ..
Baterije svojih naprav polnite le s kvalitetnimi polnilci
Baterije svojih naprav polnite le s kvalitetnimi polnilci

Življenjski slog modernega človeka, predvsem pa tehnologija, ki nas obkroža in omogoča neslutene možnosti, narekujeta tempo našega vsakdana. Ko omenjamo uporabno tehnologijo, ne moremo mimo pametnih mobilnih telefonov, s katerimi telefoniramo, pišemo sporočila, pregledujemo elektronsko pošto, igramo igre in ob tem uporabljamo še nešteto drugih aplikacij. Uporabljamo ga za sproščanje, posel…, skratka za načrtovanje vsakega koraka.

Z več preživetega časa za zaslonom pametnega mobilnika pa narašča tudi poraba baterije. Pri najbolj vnetih uporabnikih težko preživi ves dan, ne da bi jo morali polniti. Tudi sam čas polnjenja baterije je ključen stresni dejavnik. Saj se vam je že zgodilo, da je bila baterija prazna, vi pa ste imeli le 15 minut, da jo napolnite, kolikor je pač mogoče?

Pravi kabel delo opravi z odliko

Pravi polnilec in kabel lahko napolnita telefon do 50 % v 15 minutah (primer za Samsung, 27W). Tehnologija hitrega polnjenja je za uporabnike postala ključna prednost, in ko se enkrat navadimo na tako hitro polnjenje, se nam vse ostalo zdi cela večnost. Poleg tega podjetje Belkin izdeluje tudi šibkejše polnilce, ko jih kupujete, pa je najbolj pomembno, da se pozanimate, kakšno polnjenje omogoča vaš mobilni telefon.

Belkinova prednost so dolga leta izkušenj, stalen razvoj in stremenje h kvaliteti. Je edini proizvajalec opreme, ki nudi garancijo za povezane naprave (do 2000 evrov, če se naprava med polnjenjem poškoduje).

Če kabel ni kakovosten, imate težavo

Belkin z uporabo najboljših materialov in tehnologije zagotavlja premium kvaliteto izdelkov. Njihovi USB-C kabli so podvrženi strogim testiranjem s strani tretjih oseb, da bi dosegli najvišje standarde in s tem najvarnejše ter najbolj zanesljive kable na trgu. Do kakšnih težav pa lahko pride, če uporabljate kable, ki niso dovolj kakovostni? Kabel se lahko poškoduje. Še huje je, če se poškoduje naprava, priključek se lahko ne prilega vaši napravi in poškoduje vhod. Naprava se v nekaterih primerih tudi sploh ne polni ali se ne polni optimalno.

Za to, da boste lahko tudi na poti telefon uporabljali brez skrbi pred tem, da vam bo zmanjkalo baterije, imajo na voljo visokokakovostne polnilce za v avto, pa brezžične in prenosne polnilce. Tako boste lahko v vsakem trenutku poskrbeli, da bo baterija polna, vi in vaš telefon pa pripravljena na preostanek dneva, čeprav je še tako pester.

Belkin sodeluje pri pripravi standardov in certifikatov polnjenja (in polnilcev) ter tudi certificira vse kable in polnilce. Pri razvoju svojih produktov Belkin sodeluje z Applom, Samsungom, Googlom, Huaweiem in mnogimi drugimi podjetji, vodilnimi v industriji. Že pri predstavitvi teh produktov (telefonov in tablic), ponuja inovativne rešitve.

Za ljubitelje glasbe

Ponujajo tudi rešitve s področja slušalk z USB-C in LTG priključkoma. Slušalke so seveda visoko kvalitetne z udobnimi nastavki za uho za optimalno tesnjenje in izboljšanje zvočnih lastnosti. So široko združljive z napravami iPad / MacBook, Samsung, Google, Huawei, LG, Sony, Nexus, HTC …

Ponudbo začinjajo s pametnim Bluetooth zvočnikom Devialet, ki nudi vrhunsko zvočno izkušnjo ter omogoča 10-vatno brezžično polnjenje. Poleg tega je kompatibilen z glasovnima pomočnikoma – Googlovim Asistentom in Amazonovo Alexo.

Več najdete na www.avtera.si in www.belkin.com. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več