Računalništvo, telefonija
03.06.2020 17:00

Deli z drugimi:

Share

BREZPLAČNI spletni tečaj Excela

BREZPLAČNI spletni tečaj Excela
BREZPLAČNI spletni tečaj Excela

Z najosnovnejšimi funkcijami prihranimo največ časa

V Excelu 90% časa uporabljamo le osnovne funkcije, ki nam ob pravilni uporabi prihranijo največ časa. Za osvojitev osnovnih funkciji ne potrebujete nikakršnega naprednega predznanja delovanja programa. Vzeti si morate le nekaj časa in si ogledati uporabo osnovnih funkcij excela, ter jih uporabiti pri svojem delu.

Excel je univerzalni jezik govorjen v vseh podjetjih

V pisarni ne slišimo več »Predstavi mi podatke v tabeli« ampak »Predstavi mi podatke v Excelu«. Večina nas v celoti ne obvlada osnovnih funkciji v Excelu in ravno te nam na koncu dneva prihranijo največ časa. Prav tako, pa ni uporabljen le v finančnem ali računovodskem oddelku. Excel zmore precej več kot le preračunavati podatke znotraj tabel, zato se danes uporablja praktično prav v vseh oddelkih v podjetju.

Excel je tu za vedno

Excel je in bo ostal najbolj priljubljen program v poslovnem okolju. Saj tudi velike korporacije ne morejo zbranih podatkov enostavno kar prekopirati v drug sistem, zato pri migraciji velike količine podatkov uporabljajo Excel. Vse svetovne finančne institucije uporabljajo Excel pri analitični obdelavi podatkov.

Sprejemanje odločitev

Na podlagi surovih podatkov, ki jih analiziramo v Excelu lahko v kratkem času sprejmemo veliko pomembnih odločitev, katerih posledice (pozitivne ali negativne) čutimo še leta kasneje.

Znanje posameznih funkciji v Excelu je pomembno

Excel ne predstavlja le ene veščine na vašem življenjepisu, ampak več različnih kategorij. V današnji dobi, ko podjetja iščejo kader po ključnih besedah v življenjepisu, vam napisano »Odlično znanje Excela« ne bo prineslo dobre službe. Če pa v življenjepisu navedete posamezne funkcije, ki jih v Excelu poznate pa s tem zvišate možnosti za pridobitev dobro plačane službe.

Za udeležbo na BREZPLAČNEM spletnem tečaju Excela sledite tej povezavi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HOUSING Co. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HOUSING Co. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več