Računalništvo, telefonija
19.05.2020 07:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezžične slušalke Melomania 1: Zvok, ki prepriča

Brezžične slušalke Cambridge Audio Melomania 1
Brezžične slušalke Cambridge Audio Melomania 1

Razmišljate o brezžičnih slušalkah in ste do zdaj odlašali? Morda imate takšne, ki so za silo v redu, a bi si vseeno radi privoščili nove, s katerimi boste v zvoku zares uživali? Brezžične Bluetooth slušalke so v zadnjih letih postale pravi hit, saj je občutek svobode brez kablov nekaj povsem drugega v primerjavi z izkušnjo klasičnih slušalk.

Na trgu je na voljo malo morje brezžičnih slušalk, a če želite za svoj denar dobiti kar največ, so ene izmed boljših slušalk Melomania 1 podjetja Cambridge Audio. Že med samim procesom načrtovanja, pa tudi pri izdelavi slušalk je pri njih vedno na prvem mestu zvočna izkušnja uporabnika. Zatrjujejo, da so naredili slušalke, ki so boljše od cenovnih konkurentov na trgu.

Sam izgled slušalk Melomania 1 je atraktiven in hkrati funkcionalen, vseeno pa so se trdno držali tega, da vas bo očaral predvsem njihov zvok. Fokus je tako vsekakor na zvočni izkušnji predvajanja glasbe.

Sicer pa so na voljo v beli in črni barvi, okoli roba vsake slušalke pa je lučka. Pospravite jih lahko v lično škatlico, ki je majhna in priročna ter primerna za v žep ali torbico. Set petih lučk na škatlici vam sporoča stanje baterije. Eno polnjenje slušalk zadošča za 9 ur predvajanja, škatlica pa omogoča štiri dodatna polnjenja. Skupaj torej 45 ur predvajanja glasbe kjerkoli in kadarkoli.

Poleg slušalk dobite v kompletu dodatne štiri nastavke, tri silikonske in eno spominsko peno – tako boste zagotovo našli pravo kombinacijo zase. Edini kabel, ki ga boste morali uporabljati, je USB kabel, s katerim boste napolnili škatlico.

Slušalki imata na zunanji strani gumba, s katerima se lahko z dotikom pomikate med posameznimi skladbami, ustavite predvajanje in spreminjate glasnost.

Več najdete na www.digitalija.si


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več