Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

24.01.2020      18:00
VonHaus

Brezžično orodje na baterije

Novost na našem trgu

E-serija brezžičnega orodja je novost na našem tržišču in v našem prodajnem programu že dobro uveljavljene blagovne znamke Vonhaus. Z eno baterijo lahko napajate 8 različnih tipov električnega orodja, ki bazira na najboljšem razmerju cene in kvalitete.

Ste med tistimi tehničnimi ljudmi, ki radi občasno kaj postorite bodisi v vašem stanovanju, hiši ali garaži oz. vrtu? Radi poprimete za orodje? Od zdaj naprej bo vaše delo še lažje. Pozabite na klasične ročne žage ter vijačenje "na roke" in vrtanje lukenj z vrtalnikom na električni kabel.

Na našem trgu je po novem na voljo kvalitetno in cenovno izredno ugodno električno orodje na baterije. Kaj je najboljšega pri temu pa je dejstvo, da vseh 8 različnih tipov električnega orodja uporablja enak priklop baterije, torej lahko baterijo izmenjujete med njimi. Tako imate lahko vseh 8 različnih naprav, a le eno baterijo in polnilec in tako prihranite tudi do 150€. V povprečju bo posamezno orodje delovalo med 30min (žaga, brušenje) do 1h (vijačenje, vrtanje) odvisno od tipa naprave in podlage, ki jo obdelujete. Baterije se polnijo do 1.5h v primeru 1.5Ah ter do 2h v primeru 2Ah.

Pozabite torej na iskanje prazne vtičnice, na kable in podaljše ter na ročna dela. Tukaj je VonHaus E-Series nabor izdelkov za domači hobi program.

• Baterijski brezžični vibracijski brusilnik VonHaus je priročno orodje za uporabo na lesu, plastiki in kovini. Zaradi svoje majhne, trikotne oblike je idealen pomočnik pri delu na nerodnih mestih. Mehak, gumiran ročaj omogoča trden oprijem in upravljanje.

• Kompaktna zasnova baterijske brezžične vbodne žage VonHaus vam omogoča lahka dela tako ravnih kot ukrivljenih natančnih rezov do 45°.S sprožilcem hitrosti imate popoln nadzor, ter si s tristopenjskim stikalom prilagodite hitrost materialu, vključno z lesom, furnirjem, ivernimi ploščami, plastiko in akrilom. Vbodna žaga je kompatibilna z vsemi standardnimi industrijskimi rezili.

• Brezžična sabljasta žaga VonHaus ima kompakten, ergonomski dizajn za udobno in uravnoteženo upravljanje. Žaga je primerna za rezanje materialov kot so les, plastika, pločevina, tanke cevi, aluminija, medenina in bakra. S sprožilcem preprosto prilagodite hitrost do 3000 rpm. Kompatibilna je z vsemi univerzalnimi rezili s standardno namestitvijo.

• Zmogljiva in robustna brezžična krožna žaga VonHaus prereže široko paleto materialov, kot so MDF, trd les in akrila. Z mehkim ročajem in ergonomsko obliko za udobno upravljanje.

• Priročen, lepo izdelan udarni vijačnik VonHaus deluje prav tako dobro, kot izgleda. Ne glede na to ali želite pritrditi ogledalo na kopalniške ploščice, je slednji vijačnik vsestranko uporaben za vsa opravila doma in na vrtu.

• Ne glede na to ali nameščate karniso za zavese, ali gradite drevesno hišico, tam VonHaus-ov brežični vrtalnik olajša vsako vrtanje in vijačenje. Za osvetlitev delovne površine ob slabši vidljivostji poskrbi vgrajena LED svetilka.

• Brezžični večnamenski brusilnik VonHaus vam omogoča rezanje, rezbarjenje in brusenje. Hitro se prilagodite materialu s katerim delate, zahvaljujoč enostavni menjavi nastavka.

Vsi izdelki imajo 2 leti garancije.

Uradni uvoznik in zastopnik za področje Slovenije: Elkotex d.o.o.

Povezava do B2B (trgovine za nadaljno prodajo): b2b.elkotex.si

Končni kupci izdelke že lahko najdete pri vseh bolje založenih spletnih trgovcih (mimovrste, ideo, prirocen.si, ...)

Sponzorirano

Kakšno je tvoje mnenje o omrežju 5G?

Evropska komisija prepovedala uporabo WhatsAp... 4
aha.99  |  Super, da se EU zavzema za zasebnost, ko...
Evropska komisija prepovedala uporabo WhatsAp... 4
aha.99  |  Po naslovu sem sklepal, da so WhatsApp p...