27.10.2019 12:28

Activisonova šala ob izidu Call of Duty: Modern Warfarea
Call of Duty Modern Warfare

Activisonova šala ob izidu Call of Duty: Modern Warfarea

Danes, 25. oktobra, je naposled izšla bržda najteže pričakovana videoigra tega leta, prvoosebna streljanka Modern Warfare. Ker gre za težkokategornico s pronicljivo enoigralsko kampanjo in prostrano večigralsko platjo, je pričakovati, da se bodo igralci z njo ukvarjali cele tedne. Najbolj seveda na začetku, ko je zagretost največja. In na ta rovaš je založnik Activision skoval šalo: v obtok so dali opravičilo, ki ga je mogoče pokazati v službi ali šoli, češ, da je oseba od polnoči naprej oproščena vseh dolžnosti, okoliščine njene odsotnosti pa da so zaupne. Gre seveda za šalo, medtem ko je naborniški častnik Colin O’Duty izmišljen – zgolj v opomin, da ne bi kdo s tem papirjem slučajno res šel k učitelju ali delodajalcu :). Je pa izdajatelj z obvestilom pokazal pohvalno merico domišljije in nas nasmejal.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

MAJ.universe