Računalništvo, telefonija
27.10.2020 13:50
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Celovite HPE rešitve za mala podjetja

Celovite HPE rešitve za mala podjetja
Celovite HPE rešitve za mala podjetja

Hewlett Packard Enterprise (HPE), skupaj z globalnimi tehnološkimi in lokalnimi partnerji, predstavlja celovite IT rešitve za mala in srednje velika podjetja (HPE SMB IT Solutions). Varne rešitve združujejo HPE ProLiant Tower in Rack Gen10 strežnike, naprednejše sisteme za shranjevanje podatkov in izdelavo varnostnih kopij, programsko opremo, Aruba omrežne rešitve, operativne storitve HPE Pointnext in zmogljivosti za hibridni oblak. Že pripravljene konfiguracije in predlogi omogočajo hitro in preprosto izbiro prave rešitve na enem mestu. Cenovno ugodna ponudba je del rednih promocij, kot je ZLATA PRILOŽNOST. Zato so hitro dobavljive in pripravljene za preprosto namestitev.


CELOVITE REŠITVE ZA MALA PODJETJA IN DOMAČE PISARNE

Celovite rešitve za mala podjetja in domače pisarne so namenjene organizacijam z do 100 uporabniki in zahtevami po zanesljivem zagotavljanju dostopa do poslovnih aplikacij, varovanju podatkov in povezovanju uporabnikov, ne glede na to, kje se nahajajo. Rešitve omogočajo enostavno namestitev in vzdrževanje ter varno upravljanje z IT infrastrukturo na daljavo.

Napredna IT infrastruktura temelji na varnih, zanesljivih in priljubljenih HPE ProLiant Gen10 strežnikih z Intel® procesorji. Standardne značilnosti HPE ProLiant Gen10 strežnikov in orodja za upravljanje omogočajo idealno optimizacijo strežniških virov glede na zahteve poslovnih aplikacij, zagotavljajo visoko stopnjo varnosti strojne opreme skozi celoten življenjski cikel in administratorju z inteligentno avtomatizacijo operativnih nalog ter zmožnostjo popolnega upravljanja na daljavo prihranijo dragoceni čas. Rešitve so osnovane na HPE ProLiant Microserver Gen10 Plus, HPE ProLiant ML30 Gen10 in HPE ProLiant DL20 Gen10 strežnikih.

Hewlett Packard Enterprise in Microsoft sta vodilna svetovna ponudnika IT rešitev, ki ju združuje skupni partnerski ekosistem, močan in širok nabor produktov ter strokovno znanje za reševanje največjih izzivov. Že vrsto let je na voljo HPE Reseller Option Kit (ROK) program, ki omogoča pripravo rešitev z Windows Server 2019 in nakup na enem mestu. V programu HPE ROK so dostopne vse različice Windows Server 2019, vključno z Remote Desktop Services (RDS). Rešitve za mala in srednje velika podjetja vključujejo ustrezno licenciranje Windows Server 2019 operacijskega sistema, ki zagotavlja varno povezavo med lokalnim IT okoljem in Azure oblakom ter omogoča modernizacijo poslovnih aplikacij. Uporabniki lahko dodatno prihranijo pri nakupu novega HPE ProLiant strežnika z osnovnimi in dodatnimi Windows Server 2019 Essentials, Standard in Datacenter licencami, tako da po nakupu zahtevajo delno vračilo kupnine.

Za varno hranjenje in arhiviranje podatkov so v rešitve za mala in srednje velika podjetja vključeni HPE RDX Removable Disk Backup sistemi. HPE RDX omogočajo varnostno kopiranje in arhiviranje podatkov na podoben način kot smo že desetletja vajeni z arhiviranjem podatkov na trakove, ki je še vedno najboljši način za dolgoročno hranjenje podatkov. HPE RDX sistem shranjuje podatke na posebej prilagojene in na zunanje vplive odporne zunanje diske, ki jih je mogoče prenesti in hraniti na varni oddaljeni lokaciji. Tako tudi mala podjetja lahko sledijo dobrim praksam pri varovanju podatkov 3-2-1: tri kopije, na dveh medijih, na eni oddaljeni lokaciji.

Za zanesljivo žično in brezžično povezljivost so vključena stikala in brezžične dostopne točke, za katerimi stoji Aruba, družba v lasti Hewlett Packard Enterprise, ki je že več kot 14 let med vodilnimi globalnimi ponudniki omrežnih rešitev za žična in brezžična omrežja. Portfelj Aruba Instant On je namenjen predvsem malim in srednje velikim organizacijam. Družina Aruba Instant On Wi-Fi dostopnih točk omogoča izbiro med petimi različno zmogljivimi notranjimi dostopnimi točkami, med katerimi je Aruba Instant On AP22 Wi-Fi CERTIFIED 6™ (Wi-Fi 6). Portfelj vključuje tudi dostopno točko Aruba Instant On AP17, ki je odporna na neugodne vremenske vplive in certificirana za zunanjo uporabo. Pri stikalih Aruba Instant On 1930 serije je možno izbirati med sedmimi konfiguracijami, s Class4 PoE ali brez. Stikala imajo omejeno doživljenjsko garancijo, kar pomeni, da so v garanciji še pet let po koncu prodaje. Zaradi zmogljivosti, napredne tehnologije, preprostega upravljanja iz oblaka in ugodne cene, je odlična rešitev tudi za domače pisarne in večja domača okolja. V časih povečanega dela na daljavo uporabniki potrebujejo varno in zanesljivo Wi-Fi omrežje, ki bo zagotavljalo povezavo v svet vsem uporabnikom. Napredno omrežje zagotavlja neprekinjeno povezavo med premikanjem po prostoru, samodejno prilagajanje motnjam v okolju in zagotavljanje prioriteto storitvam, kot so videokonferenčni klici. S Smart Mesh tehnologijo je preprosto razširiti in zagotoviti Wi-Fi signal na območja, kjer signal ni zanesljiv in napeljava omrežnih kablov ni možna ali ni ekonomsko upravičena. Aruba Instant On omrežje je vzpostavljeno v nekaj preprostih korakih preko upravljavskega orodja v oblaku, ki je dostopno preko mobilne aplikacije ali spletnega portala, in za katerega ni potreben nakup licenc ali naročnine. Vse značilnosti in lastnosti Aruba Instant On rešitve so že vključene v nakup brezžične dostopne točke ali omrežnega stikala. Varnostni popravki in posodobitve programske opreme se samodejno prenesejo, brez posega administratorja, in so na voljo v celotnem življenjskem ciklu opreme.


KAKO IZBRATI PRAVO REŠITEV?

Več o HPE IT rešitvah za mala in srednje velika podjetja lahko preberete na lokalnem blogu Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium. HPE partnerji vam bodo na podlagi vaših zahtev strokovno svetovali in pripravili za vas najbolj ustrezno rešitev ter priskrbeli najugodnejšo ponudbo. Mreža strokovno usposobljenih HPE in Aruba distributerjev in partnerjev s širokim znanjem vam zagotavlja uspešno in hitro namestitev ter redno vzdrževanje vašega IT sistema, ki omogoča neprekinjeno poslovanje.

Klemen Mihelčič

Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več