Računalništvo, telefonija
25.10.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Celovite in prilagodljive MegaTel rešitve

.. Za to, da ste pri svojem delovanju uspešni, je ključnega pomena, da izberete dobro informacijsko-komunikacijsko tehnologijo (IKT) in visoko usposobljene strokovnjake, ki bodo kos vašim še tako zapletenim izzivom ..

Celovite in prilagodljive MegaTel rešitve
Celovite in prilagodljive MegaTel rešitve

Leta 2002 ustanovljeno podjetje Mega M je danes eno vodilnih na področju sodobnih IP in mobilnih telekomunikacij ter naprednih oblačnih storitev, ki vodijo v prihodnost medosebnega komuniciranja in izmenjave podatkov. S svojo blagovno znamko MegaTel ponuja rešitve za zahtevne poslovne uporabnike in rezidenčni trg.

Storitve MegaTel za boljše poslovanje

Še nedolgo tega je veljalo, da IKT predvsem lajša delovna opravila. Danes predstavlja orodje, ki optimizira delovne procese. Zato, da lahko v krajšem času storimo več in bolje. Za visoko učinkovito optimizacijo pa je ključno, da k njej pristopimo skupaj s strokovnjaki, ki so resnično doma v svetu sodobnih IKT rešitev, hkrati pa naše izzive obravnavajo individualno in celostno.

Pristop podjetja Mega M temelji na strokovni prilagoditvi potrebam poslovnih partnerjev. Nudijo temeljito analizo in stroškovno optimizacijo ob hkratnem zagotavljanju brezhibnosti storitev, varnosti in 24/7 tehnične podpore. Med široko paleto storitev za odzivno in učinkovito poslovanje spadajo IP telefonija, mobilna telefonija, televizija, dostop do interneta in storitve računalništva v oblaku.

  • Mega M-ovi strokovnjaki bodo skupaj z vami poiskali za vas najprimernejše poslovne rešitve iz širokega nabora CRM, HRM, BI in ERP sistemov, dokumentnih sistemov, aplikacij za upravljanje tiskanja, vodenje projektov, računovodskih programov in ostalega oz. gostovanje le-teh na lastni MegaTel strežniški infrastrukturi.
  • S pomočjo aplikacij in storitev vam bodo pomagali optimizirati delovne procese.
  • Nudijo vzdrževanje in servisiranje računalnikov in računalniške opreme.
  • Za poslovne uporabnike so pripravili široko in sodobno ponudbo poslovnih prenosnikov, tablic in mobilnih telefonov.
  • Svojo celostno ponudbo dopolnjujejo tudi z mrežno opremo za podjetja.
  • Nudijo vse storitve in širok nabor naprav za mobilno poslovanje (poštni predali, gostovanje spletnih strani, nakup domen…).
  • IT opremo lahko pri njih kupite ali najamete.
  • IP telefonijo vam uredijo v okviru celovite rešitve poslovne komunikacije (VoIP), ki omogoča hitro interno komunikacijo in povezovanje enot na različnih lokacijah. Uredijo vam premijske in mednarodne telefonske številke.
  • Z virtualno pisarno oziroma računalništvom v oblaku vam zagotovijo nižje stroške poslovanja in boljšo varnost. Do podatkov lahko dostopate kadarkoli in kjerkoli.

Mega telefonija, televizija in internet za zasebno uporabo

Zasebnim uporabnikom v podjetju Mega M nudijo storitve dostopa do interneta, mobilne telefonije in televizije.

  • Kar osem različnih mobilnih paketov nudi največjo pokritost v Sloveniji, pestro izbiro telefonov in različne ugodnosti.
  • Zanimive televizijske vsebine so z interaktivno televizijo na voljo kjerkoli in kadarkoli.
  • Dostop do interneta zagotavljajo s pomočjo xDSL tehnologije in optike. Po celotni državi omogočajo širok nabor prenosnih hitrosti, tudi gigabitno.

V sodoben in celovit paket IKT storitev so dodali tudi storitev eMobilnost, ki omogoča postavljanje e-polnilnic, celovito upravljanje e-polnilnic, statistiko, nadzor in takojšnje obračunavanje storitve uporabnikom električnih avtomobilov preko aplikacije na mobilnem telefonu Mega Mobility. Vabijo vas, da postanete aktivni akter trajnostne mobilnosti v Sloveniji in izboljšate svoj ugled z vpeljevanjem najnaprednejših rešitev, kar rezultira v vaši prepoznavnosti in ozaveščenosti do zeleno obarvanih novitet.

Več najdete na www.megatel.si (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18