Računalništvo, telefonija
26.04.2019 14:36

Deli z drugimi:

Share

Celovite Mega M rešitve

.. Za uspeh pri svojem delovanju je ključnega pomena, da izberete dobro informacijsko-komunikacijsko tehnologijo (IKT) in strokovnjake, ki bodo kos še tako zapletenim izzivom ..
Celovite Mega M rešitve
Celovite Mega M rešitve

Leta 2002 ustanovljeno velenjsko podjetje Mega M je danes vodilno na področju sodobnih fiksnih in mobilnih telekomunikacij, govornih in podatkovnih komunikacij ter naprednih tehnologij, ki vodijo v prihodnost medosebnega komuniciranja. S svojo blagovno znamko MegaTel ponuja rešitve za zahtevne poslovne uporabnike in rezidenčni trg.

Storitve MegaTel za boljše poslovanje

Še nedolgo tega je veljalo, da informacijsko-komunikacijska tehnologija predvsem lajša delovna opravila. Danes predstavlja orodje, ki optimizira delovne procese. Zato, da lahko v krajšem času storimo več in bolje. Za visoko učinkovito optimizacijo je ključno, da k njej pristopimo skupaj s strokovnjaki, ki so resnično doma v svetu sodobnih IKT rešitev, hkrati pa naše izzive obravnavajo individualno.

Pristop podjetja Mega M temelji na strokovni prilagoditvi potrebam poslovnih partnerjev. Nudijo temeljito analizo stanja in stroškovno optimizacijo ob hkratnem zagotavljanju brezhibnosti storitev, varnosti in tehnične podpore. Med široko paleto podatkovnih storitev za odzivno in učinkovito poslovanje spadajo IP telefonija, mobilna telefonija, televizija, dostop do interneta ter računalništvo v oblaku.

• Strokovnjaki bodo skupaj z vami poiskali najprimernejše poslovne rešitve iz širokega nabora CRM, HRM, BI in ERP ter dokumentnih sistemov.

• S pomočjo aplikacij in storitev vam bodo pomagali optimizirati delovne procese.

• Nudijo vzdrževanje in servisiranje računalnikov ter računalniške opreme.

• Za poslovne uporabnike so pripravili široko in sodobno ponudbo poslovnih prenosnikov, tablic in mobilnih telefonov.

• Svojo celostno ponudbo dopolnjujejo tudi z mrežno opremo za podjetja.

• Nudijo storitve in širok nabor naprav za mobilno poslovanje (elektronsko pošta, storitve v oblaku…).

• Nudijo platformo za gostovanje spletnih strani ter zakup domene.

• IT in programsko opremo lahko pri njih kupite ali najamete.

• IP telefonijo vam uredijo v okviru celovite rešitve za poslovne komunikacije (VoIP), ki omogoča hitro interno komunikacijo in povezovanje enot na različnih lokacijah. Uredijo premijske in mednarodne telefonske številke.

• Z virtualno pisarno oziroma računalništvom v oblaku vam zagotovijo nižje stroške poslovanja in boljšo varnost. Do podatkov lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli, kot da bi imeli pri sebi celotno opremo, v resnici pa najamete le strežnik in storitve v oblaku.

Mega telefonija, televizija in internet za zasebno uporabo
Zasebnim uporabnikom nudijo storitve IP in mobilne telefonije, dostopa do interneta in televizije.

• Kar osem različnih mobilnih paketov nudi največjo pokritost v Sloveniji, pestro izbiro pametnih telefonov in različne ugodnosti – tudi lojalnostni program za zveste uporabnike.

• Zanimive televizijske vsebine so z interaktivno televizijo na voljo kjerkoli in kadarkoli, tudi ogled za nazaj.

• Dostop do interneta zagotavljajo s pomočjo xDSL tehnologije in optike. Po celotni državi omogočajo širok nabor prenosnih hitrosti, tudi gigabitnih. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več