Računalništvo, telefonija
26.10.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Celovite rešitve za vaše podjetje pod eno streho

.. Danes podjetja za podporo poslovanju pogosto uporabljajo različne rešitve, kot npr. ERP, CRM, dokumentni sistem, marketing orodja, spletne trgovine in podobno. Največji izziv pa predstavlja povezovanje teh rešitev v uporabniku prijazno celoto ..
Celovite rešitve za vaše podjetje pod eno streho
Celovite rešitve za vaše podjetje pod eno streho

Hermes ponuja »All in One« rešitev Odoo, ki naštete rešitve združuje pod eno streho.

Drage integracije sistemov zato postajajo preteklost. Belgijsko podjetje Odoo s svojo celovito rešitvijo združuje najboljše iz posameznega sveta in tako spreminja pravila poslovanja. V Sloveniji je njihov največji partner podjetje Hermes, ki majhnim in srednje velikim podjetjem s pomočjo Odoo-ja ponuja odgovor na njihove poslovne potrebe po učinkoviti digitalizaciji.

Iskali so rešitev, ki bi ponudila največ

V podjetju Hermes so malim in srednje velikim podjetjem želeli ponuditi optimalno rešitev za njihove poslovne potrebe. Izbrali so Odoo, ki jih je prepričal zaradi moderne tehnologije, odlične dodane vrednosti za svoj denar in prijaznega uporabniškega vmesnika. Grafični vmesnik in uporabniška izkušnja navdušita potencialne stranke, pravijo v Hermesu. Največjo vrednost Odoo-ja so številni moduli, s katerimi se lahko odlično pozicionirajo med lokalne in veliko dražje globalne poslovne rešitve.

Brez integracij – končno celovitost v pravem pomenu besede

Odoo nudi izjemno širino. V svojem portfelju vključuje celovit nabor ERP funkcionalnosti, vključno z napredno proizvodnjo, CRM-jem, vodenjem projektov, izvajanjem poprodajnih aktivnosti in delom na terenu. Dodana so tudi orodja, namenjena marketinškim aktivnostim, kot so e-mail in SMS marketin in integracija s socialnimi orodji (Facebook, Twitter, Linkedin). Omogoča hitro in enostavno postavitev spletnih strani in spletnih trgovin. Ključna prednost je zagotovo celovitost ponudbe, ki jo nudi Odoo.

Za povezovanje z zunanjimi rešitvami Odoo kljub svoji celovitosti ponuja integracijski vmesnik (API). Če vam na primer ne bi ustrezala Odoo-jeva spletna trgovina, ker jo že imate in ste z njo zadovoljni, je povezljivost le-te z Odoo relativno preprosta naloga. Tako se z Odoo že integrirajo druge CMS rešitve in spletne trgovine, kot so npr. Magento, Shopify, Woocommerce, Amazon in podobne. Ob tem velja poudariti, da je v oktobru je izšla nova verzija Odoo v14, ki je naredila velik preskok v tehnologiji razvoja spletnih strani in možnosti SEO optimizacije.

Specializirani za trgovine in storitve

Pri Hermesu se z Odoo-jem primarno osredotočajo na trgovine in storitveni sektor. Z rešitvijo Hermes.eShop so v podjetju razvili poseben trgovinski Odoo modul, ki lokalizira in dodatno nadgradi osnovne funkcionalnosti Odoo za veleprodajo, maloprodajo, distribucijo in spletno trgovino. Pri profesionalnih storitvah se osredotočajo na vodenje in načrtovanje projektov, »helpdesk«, vzdrževanje, masovni obračun projektov ter BI orodja za nadzor nad uspešnostjo izvedbe le-teh.

Nudijo tudi lastne rešitve

Hermes je Odoo v svoj portfelj rešitev vključil leta 2018, zares pa so preboj naredili lansko leto, z razvojem lokalizacije. S tem pa so postali še posebej zanimivi za lokalne naročnike. Od takrat imajo v svojih vrstah tri certificirane Odoo svetovalce in so edini »Odoo Silver partner« v Sloveniji.

Podjetje Hermes ni novo na trgu, saj začetki njihovega poslovanja segajo v leto 1990. S svojimi poslovnimi rešitvami, ki jih danes poznamo pod imenom Hermes.360 so pomagali že več kot 500 naročnikom.

V Hermesu verjamejo, da bo Odoo igral pomembno vlogo v procesu digitalizacije v slovenskem prostoru, obenem pa so prepričani, da je to idealna rešitev za mala in srednje velika podjetja.

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran:

www.hbs.si


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več