Računalništvo, telefonija
20.10.2020 10:10
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cenovno ugodna 4G-izkušnja s telefonoma Nokia 215 4G in Nokia 225 4G

Nova člana družine telefonov Nokia, ki podpirata omrežja 4G, 3G in 2G, ponujata boljšo povezljivost s potrebnimi sodobnimi funkcijami, zapakiranimi v zanesljivo ter trpežno obliko.
Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia
Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu. Nokia 215 4G združuje vzdržljivost in zanesljiv dizajn s sodobnimi potrebnimi elementi, okrepljena je še s povezljivostjo 4G, ki vam zagotavlja samozavest, kamor koli greste. Za tiste, ki iščejo malo več, je Nokia 225 4G opremljena s fotoaparatom, tako da lahko na poti posnamete svoje najljubše trenutke, z vrhunskim predvajalnikom in namenskimi funkcijskimi tipkami, s katerimi sta tipkanje in navigacija še natančnejša. Vse to je združeno v ohišju vrhunske obdelave, z bleščečim premazom in barvami, ki ste jih navajeni pri pametnih telefonih Nokia. Oba telefona imata dolgotrajno baterijo, FB-radio ter z igrami prinašata zabavo na poti. Torej združujeta klasično zanesljivost telefona Nokia s sodobnimi funkcijami in videzom.

“Kot vodilnim na trgu funkcijskih telefonov nam izkušnje omogočajo resničen vpogled v to, kaj ljudje potrebujejo, da ostanejo povezani. Ker se mreže še naprej razvijajo, smo odgovorni za to, da ljudje tudi z najmanjšimi proračuni ostanejo povezani. S telefonoma Nokia 215 4G in Nokia 225 4G sledimo svojemu poslanstvu zagotavljanja ugodnega dostopa do globalne povezljivosti, in sicer tistim, ki to najbolj potrebujejo – milijardam ljudi, ki ostajajo nepovezani. S tem v mislih nadaljujemo zmagovalno formulo, ki ponuja vse bistvene elemente z visoko stopnjo trajnosti in zanesljivosti ob neverjetni vrednosti. Oba nova telefona zagotavljata že znano, dodan pa je še sodoben in ergonomski dizajn, ki zadovoljuje različne potrebe naših strank,” pravi Juho Sarvikas, direktor proizvodov in podpredsednik za Severno Ameriko pri podjetju HMD Global.

Kar najbolje izkoristite 4G

Z novima telefonoma Nokia 215 4G in Nokia 225 4G lahko v celoti izkoristite svet ugodnosti, ki prihaja s povezljivostjo 4G. Uživajte v boljši kakovosti klicev VoLTE, brskanju po spletu, igranju igric z več igralci in družabnih omrežjih ob preklopu na 4G. Imeli boste občutek, da ste navajeni nanj – le da je boljši, a še vedno v ugodnem paketu.

Nokia 215 4G – nekaj, kar je znano, se je s 4G izboljšalo

Zaupajte telefonu Nokia 215 4G, ki bo preživel vsakodnevne udarce. Odlikujeta ga odpornost in baterija, ki kar traja. Udobno se premikajte z odzivno tipkovnico z mehkim dotikom, velikimi gumbi, robom za enostavno držanje in ukrivljenim hrbtom.

S telefonom Nokia 215 4G se lahko tudi zabavate. Dosezite nov rekord v igranju igre Kača, preizkusite igre, kot je Crossy Road, nadgradite svoje besedne spretnosti z uporabo angleščine z Oxfordom (iz Origin Data) ali se uglasite v brezžičnem radiu FM.

Nokia 225 4G – vrhunski dizajn z ugodnostmi 4G

Izjemno zmogljiva tipkovnica in ločene funkcijske tipke telefona Nokia 225 4G vam olajšajo natančnost, medtem ko jo lahko zaradi udobnega roba in ukrivljenega hrbta enostavno držite. Vse to je zaključeno z bleščečimi prevlečenimi barvami, ki dajejo telefonu robustnost in vrhunski občutek. Poleg tega se lahko na ta telefon vedno zanesete, saj ima dolgotrajno baterijo z zmogljivostjo 1150 mAh.

Premagajte dolgčas z zanimivostmi, ki jih najdete v telefonu Nokia 225 4G. Raziščite svet s svojo kamero, poslušajte brezžični radio FM ali se družite s prijatelji na Facebooku. Prav tako najdete vrsto priljubljenih iger za preizkušanje, vključno s Crossy Road in Racing Attack, ki vas lahko zabavajo ure in ure.

Več na https://www.nokia.com/phones/sl_si


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več