Računalništvo, telefonija
31.05.2012 13:57

Deli z drugimi:

Share

D-Link napoved: Oblačno bo!

D-Link napoved: Oblačno bo!
D-Link napoved: Oblačno bo!

Podjetje D-Link je pred kratkim predstavilo razširjeno ponudbo svojih izdelkov iz družine Cloud. Izbrani program zajema vse naprave, ki jih je možno povezati v oblak. Tukaj lahko naštejemo oblačne usmerjevalnike myDlink, oblačne diskovne enote in oblačne kamere za video nadzor.

Zahvaljujoč myDlink Cloud storitvam, lahko vsak uporabnik s kompletno infrastrukturo domačega omrežja upravlja preko enostavnega uporabniškega vmesnika kar v spletnem brskalniku. Pri tem je vseeno ali za upravljanje uporabljate računalnik, telefon ali tablico. Poleg upravljanja pa lahko z vsemi naštetimi napravami tudi razpolagate z vašimi datotekami, ki jih imate v oblaku.

Mrežne kamere z možnostjo integracije v oblak

D-Link Cloud kamere nudijo možnost snemanja in pregledovanja posnetka kadar in kjer koli to želite. Za popoln nadzor nad stvarmi, ki so vam pomembne tako potrebujete le povezavo v širni splet.

Posamezni model kamere je načrtovan posebej za potrebe ključnih kupcev. Tako v ponudbi najdemo navadno Cloud kamero, višji modeli pa omogočajo še nočno snemanje in zumiranje ter premik objektiva.

Oblačni mrežni snemalnik

Novi Cloud NVR (omrežni video snemalnik) za mrežno snemanje (DNR-322L) omogoča snemanje in hranjenje posnetkov visoke kvalitete pri devetih omrežnih kamerah D-Link, tako lahko beležite kaj se dogaja v vseh vaših prostorih. Do samega snemalnika se lahko dostopa preko myDlink portala, ki zagotavlja najhitrejši dostop in pregled vsebine posnetkov.

Oblačni usmerjevalniki

D-Link Cloud usmerjevalniki prinašajo prednosti oblačne tehnologije naravnost v samo srce domače mreže, saj uporabnikom preko myDlink portala omogočajo nadzor nad uporabniki mreže, ter določanje pravic dostopa in morebiten odklop uporabnika iz omrežja – te lastnosti bodo veseli starši otrok, ki jih na splet komaj privajajo.

Oblačni mrežni prostor

D-Link ShareCenter Cloud pomnilnik ima možnost priklopa dveh trdih diskov za mrežno shranjevanje podatkov. Odlikuje ga enostavna uporaba in prilagodljivost saj uporabnikom omogoča pristop, rabo in deljenje datotek v vsakem trenutku. Pri tem je vredno izpostaviti, da do podatkov lahko dostopate tudi izven domače mreže, vse kar potrebujete je le dostop do interneta.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več