Računalništvo, telefonija
26.04.2019 14:14

Deli z drugimi:

Share

Delo na vrtu je lahko tišje in brezžično

.. Trg električnega orodja za delo na prostem se spreminja prvič v nekaj desetletjih. Največji razvoj tehnologije po uvedbi bencinskih kosilnic več kot 100 let nazaj bo poskrbel za zamenjavo fosilnih goriv z novo, zeleno energijo ..
Delo na vrtu je lahko tišje in brezžično
Delo na vrtu je lahko tišje in brezžično

Predstavljamo inovativni sistem strokovnjakov za brezžično orodje, EGO Power+. To je pametnejši način napajanja za vrtnarska dela in urejanje krajine. EGO Power+ zagotavlja moč, ki je enakovredna bencinskim orodjem, a brez hrupa, truda in izpušnih plinov. Naša tehnologija litijeve baterije 56V Arc je vodilna na trgu in omogoča novo raven zmogljivosti, kar vam zagotavlja zanesljivo moč, ki je potrebna za dokončanje vsakega dela.

Takoj, ko boste prvič preizkusili ta revolucionarni brezžični sistem, ga ne boste več izpustili iz rok. Krasijo ga udobna uporaba, zelo dolgi časi uporabe in hitro polnjenje, poleg tega pa vam ni več potrebno nabavljati bencina in shranjevati vnetljivih tekočin. Namesto tega lakho delate brez izpustov in izpuhov. Za še večje udobje litijeva baterija 56V Arc ustreza vsakemu orodju serije EGO Power+. Zgolj vstavite baterijo in pripravljeni ste na delo. Poleg tega imajo vsa orodja EGO Power+ 2-letno garancijo za gospodinjske uporabnike in dodatna 3 leta, če registrirate svoje orodje. Baterije imajo 2-letno grancijo, ki se podaljša za 1 leto, če registrirate svojo baterijo.

Kosilnice

Kosilnice EGO Power+ so občutno tišje od bencinskih in imajo veliko nižje stroške uporabe ter ne proizvajajo izpuhov, ponujajo pa številne možnosti košnje. Motor s samostojnim pogonom in nastavljivo hitrostjo vam omogoča nadzor med košnjo. Poleg tega naša baterija z enim polnjenjem lahko pokosi območje v velikosti 1000 m2*. Samodejno nastavljiva hitrost pri izbranih modelih zagotavlja optimalno hitrost košnje ter najdaljši čas delovanja baterije, ob hkratni nezmanjšani zmogljivosti košnje. Funkcionalnost 3 v 1 omogoča košnjo, shranjevanje ali izmetavanje pokošene trave, LED luči pa delo v mraku. Po koncu dela zasnova za enostavno zlaganje olajša čiščenje in shranjevanje.

Električne škarje za obrezovanje žive meje

Škarje za živo mejo EGO Power+ so na voljo v dolžini med 51 in 65cm, zato so primerne za vsako delo. Imajo rezila z obojestranskim rezalnim robom, ki so lasersko rezana in brušena z diamantom. Izbirnik med dvema hitrostima omogoča izbiro ustrezne hitrosti za vsako nalogo, večja zmogljivost prirezovanja pa omogoča delo na večjih živih mejah, z debelimi vejami in stebli. Ščitnik konice rezila preprečuje poškodbe zaradi ograj in zidov. S tem omogoča varnejše delo, obenem pa električna zavora zaustavi rezila, ko spustite sprožilec.

Kosilnica na nitko

Kosilnice na nitko EGO Power+ napaja baterija 56V Arc Lithium, zato imajo potrebno zmogljivost tudi za najtežja dela. Nastavljivi ročaj omogoča optimalno ravnotežje za nadzor košnje. Poleg tega funkcija mehkega zagona in nadzor stalne hitrosti zagotavljata enakomerno košnjo pri vsaki uporabi. Kosilnice so zasnovane za udobno uporabo s kombinacijo ergonomske oblike, izredno hitrega polnjenja in s prelomno tehnologijo* Powerload™.

Verižne motorne žage

Verižne žage EGO Power+ so dovolj robustne tudi za najtežja dela. Žagajo lahko debla, panje, veje, skratka nič jim ni pretežko. Napenjanje verige brez dodatnega orodja za enostavno nastavitev in prilagoditev. Stopnjo podmazanosti lahko preverjate skozi kontrolno okence tik pred začetkom dela. Tudi na področju varnosti so vrhunske. Zaklep verige in električna zavora vas ščitijo pri delu. Sistem za samostojno podmazovanje pa skrbi za nemoteno vrtenje verige. Poleg tega litijeva baterija EGO 56V Arc Lithium zagotavlja zelo dolgo delovanje in neverjetno zmogljivost že z enim samim polnjenjem, tako da boste lahko žagali, dokler ne končate z delom.

Razpihovalniki

Puhalnike EGO Power+ poganja visokozmogljiv motor brez ščetk, ki vključuje tehnologijo turbinskega pogona in cev velikega premera za največji pretok. Funkcija spreminjanja hitrosti vam omogoča nadzor, izbrani modeli pa imajo tudi način Boost za pospeševanje, kar zagotavlja večjo moč za premikanje težjih predmetov. Moč, ki presega večino ročnih puhalnikov na trgu. To je več kot dovolj moči za čiščenje večine vaših površin.

Za več informacij obiščite AS Domžale Moto center, spletno stran https://egopowerplus-as.com/ oziroma https://ego-as.com/ ali jih pokličite na telefonsko številko 01 562 37 00. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več