Računalništvo, telefonija
08.11.2019 14:30
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dogodek na temo izzivov upravljanja in nadzora IKT infrastrukture

Dogodek na temo izzivov upravljanja in nadzora IKT infrastrukture
Dogodek na temo izzivov upravljanja in nadzora IKT infrastrukture

V današnjem IKT svetu postajajo ključne rešitve za nadzor infrastrukture, diagnostiko in hitro odpravo anomalij. Z izbiro prave rešitve se uporabnikom olajša delo, hkrati pa postanejo učinkovitejši.

V ta namen so v podjetju ADM-Adria 6. novembra izvedli dogodek z naslovom “Izzivi upravljanja in nadzora IKT infrastrukture”.

Po uvodnem sprejemu in pozdravu je sledila tema “Odkrivanje in reševanje težav z orodji Quest”, skozi katero so slušatelji pridobili ključne informacije, ki jih mora poznati vsak informatik s področja monitoringa, diagnostike in odprave anomalij.

Sledilo je predavanje z naslovom »Nadzor ključnih aktivnosti v Microsoftovih okoljih«. Predstavljene so bile rešitve s katerimi se skrbi za napredno administracijo Microsoft okolij (Active Directory – AD, SharePoint, Exchange, itd.), nadzor revizijske sledi in izvedbo migracij.

Udeleženci, predstavniki različnih organizacij, so z dogodka odšli zadovoljni, saj so pridobili veliko koristnih informacij o upravljanju in nadzoru sodobne informatike.

Če se dogodka niste udeležili in bi želeli pridobiti informacije z obravnavanega področja se obrnite na podjetje ADM-Adria (info@adm-adria.eu ali 059 251 955).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več