Računalništvo, telefonija
07.05.2019 09:09
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dve malo znani Google tehniki

Dve malo znani Google tehniki fokusa na kupce, ki ju priporoča mednarodno priznan strokovnjak za digitalni marketing.
Felix Beilharz je redno keynote speaker na mednarodnih konferencah o digitalnem marketingu kot so SEOKOMM, OMX, SMX, SEMSEO …
Felix Beilharz je redno keynote speaker na mednarodnih konferencah o digitalnem marketingu kot so SEOKOMM, OMX, SMX, SEMSEO …

Felix Beilharz je redno keynote speaker na mednarodnih konferencah o digitalnem marketingu kot so SEOKOMM, OMX, SMX, SEMSEO … Kot avtor sedem best seller knjig je strokovnjak za Google, Facebook, Instagram, Youtube tudi svetovalec top podjetjem. Less Miles, Porsche, Deutsche Post so tudi med njimi.

Strokovna revija Werbung & Verkauf iz Nemčije ga opisuje kot »TOP influencer v on-line marketingu. Digitalni opinion maker, ki mu morate slediti.”

Objavljamo dva takoj uporabna nasveta, ki ju je pripravil Felix Beilharz.

Vas zanima tehnika s katero dobite brezplačni dodatni promet iz Googla na vašo spletno stran oziroma spletno trgovino?

V bistvu gre za dve tehniki in sicer za optimizacijo fotografij in videov.

To sta zelo močni tehniki, zato ker pridobivata promet ljudi, ki že iščejo ponudbo, kot je vaša.

Pa poglejmo prvi primer.

• Malo kdo se zaveda, da kar okoli 30 odstotkov prometa z Googla pride na spletne strani, oziroma spletne trgovine na ta način, da ljudje v Google vtipkajo pojem, ki ga iščejo, na primer »okna«, »ličila za ustnice« in potem dajo kot prikaz slike.

• Ko torej ustrezno optimizirate fotografije na vaši spletni strani, se le te potem pojavijo, seveda med prvimi fotografijami, ki jih ljudje na Googlu zagledajo. Fotografija pa pove več kot tisoč besed. Samo še en klik in je potencialna stranka že na vaši strani.

In še drugi primer

Drugi način je, da optimizirate videe, ki jih naložite na vaš Youtube kanal. Zakaj na Youtube kanal, če želimo biti visoko uvrščeni na Googlu? Zato, ker je Google lastnik Youtuba in ker je Google številka ena med brskalniki na svetu, Youtube pa številka dve.

• In ko boste posneli kakovosten video s koristnimi informacijami za ljudi, ki iščejo rešitev za svoj problem, oziroma ponudbo kot je vaša, in ustrezno optimizirali Youtube kanal in Youtube video, boste ne le med prvimi zadetki na Youtubu, in kar je v Sloveniji možno relativno hitro doseči, v skoraj katerikoli panogi – posledično bo ta isti video tudi med prvimi zadetki na Googlu!

• Zadetek na Googlu bo seveda prikazan s sliko, s posnetki videa, kar je precej bolj atraktivno in pritegne pogled, bolj kot klasični prikazi linkov.

Bralci Računalniških novic dobite posebno ugodnost

Felix Beilharz bo v ponedeljek, 3. junija v Ljubljani izvedel ekskluzivni praktični seminar o digitalnem marketingu. To je verjetno edina priložnost, da dobite enako znanje iz enake prezentacije kot podjetniki v Londonu. A za desetkrat manjšo ceno.

Seminar je primeren za tiste, ki hočete sveže znanje, ki ga danes na seminarjih pridobivajo podjetniki v Londonu ali New Yorku. In tudi za vse, ki se hočete naučiti kako potekajo pravila igre digitalnega marketinga na velikih trgih. Ter ta pravila uporabiti za povečanje prodaje doma ali v tujini.

Na uradni spletni strani dogodka je na voljo nekaj vstopnic.

Darilo za vas: posebna ponudba, ki je vidna le tukaj.

Darilo: pri nakupu Advanced vstopnice vam podarimo 50 €.

Za samo 97 € neto tako dobite:

• vstopnico za celodnevni seminar

• profesionalen video posnetek dogodka

In še dodatna darila:

• vse power point prezentacije

• fotografiranje s tujim expertom

• vaše vprašanje za Felixa na katerega vam odgovori po emailu.

Vsi drugi plačajo 50 € več in ne dobijo dodatnih daril!

(Večina seminarjev slovenskih predavateljev stane bistveno več.)

Stran s posebno ugodno ponudbo obiščite zdaj s klikom tukaj, ker kmalu ne bo več aktivna.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več