03.08.2016 13:32
Posodobljeno 8 let nazaj.

Epicenter LAN 10 zaključni video

Dogodka se je udeležilo več kot 300 tekmovalcev iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Španije, Finske, Belgije in Velike Britanije in enako toliko obiskovalcev tekom treh dnevov aktivnosti.
Zmagovalna ekipa CS:GO

Preizkusiti je bilo mogoče moderno oborožitev Slovenske vojske, napredni 4D simulator vožnje slovenskega startupa Nervteh, kot tudi Roccatove, HP, Logitech in druge razstavne prostore. O dogodku so poročali na RTV Slovenija in na drugih specializiranih medijih, vključno z gamer.hr, bug.hr, reviji Joker, Računalniške novice in drugimi.

Turnirjih so se za najboljše v G2A.COM turnirju izkazali igralci ekipe “theOverpowered”, v Roccat League of Legends turnirju “4boys1egrill”, v Overwatch tekmovanju ekipa “TULE G2A.COM”, T2
Hearthstone turnirju je zmagal “Darkweiss”, v Dota2 turnirju pa “”. Sočasno smo producirali 4 livestreame (v CS:GO, LoL, HS in OW), kar je bilo dosedaj nevideno na slovenskem gaming segmentu.

Spodaj najdete walkthrough video, povzetni video, galerijo in prenose v živo.

S klikom na povezavo vas bomo odpeljali na Facebook album iz EPICENTER LANA 10

Prenosi v živo:

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GS IT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GS IT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GS IT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Diamantni partner