Računalništvo, telefonija
12.02.2020 11:01
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Epson na sejmu ISE 2020 predstavil nov projektor s svetilnostjo 30.000 lumnov

Spoznajte spektakularno projekcijo ’EpsonUnboxed’.
Epson na sejmu ISE 2020 predstavil nov projektor s svetilnostjo 30.000 lumnov
Epson na sejmu ISE 2020 predstavil nov projektor s svetilnostjo 30.000 lumnov

Epson – največji proizvajalec projektorjev na svetu – bo letos na sejmu ISE na razstavnem prostoru H90 v dvorani 1 predstavil svoj novi laserski projektor s svetilnostjo 30.000 lumnov. Laserski projektor EB-L30000U je višjega cenovnega razreda, prikazan pa bo v dvojni konfiguraciji, s katero dosega impresivno in stroškovno učinkovito sliko ločljivosti 4K ob svetilnosti 60.000 lumnov.

Na letošnjem sejmu ISE bo podjetje Epson predstavilo vrsto novih avdio-video rešitev za podjetja, izobraževanje in maloprodajo, novi izdelki, ki jih bo moč videti na razstavnem prostoru, pa vključujejo:

  • Nova laserska projektorja s svetilnostjo 30.000 in 25.000 lumnov in ultra kratko projicirno razdaljo (ELPLX03). Epson je edini proizvajalec projektorjev, ki nudi tovrstno rešitev za vse svoje modele projektorjev z zamenljivimi lečami. Svetilnosti projektorjev dosegajo od 5.500 do 30.000 lumnov.
  • Novi poslovni laserski projektor z ultra kratko projicirno razdaljo (EB1485Fi), ki premore funkcijo spajanja robov slike.
  • Dva nova projektorja za digitalno označevanje (EB-W70 in EB-805F). Prvi je namenjen izložbam, drugi pa predvajanju vsebin v korporativnih okoljih.
  • Novo programsko orodje ProAV za okolje MAC, ki ga odlikuje intuitivne in enostavna uporaba.

#EpsonUnboxed je tokratna spektakularna projekcija s tehnologijo mapiranja projektorjev. Vizualno osupljiva grafična podoba se vrti in prehaja skozi osem različnih in zapletenih prizorov, ki prikazujejo različne zapletene učinke grafike in projekcije. Prizori so bili zasnovani kot linearna zgodba, ki se postopoma oblikuje in doseže vrhunec z razkritjem pravega dirkalnika Formule 1.

Neil Colquhoun, podpredsednik regije CISMEA vodja oddelka profesionalnih rešitev v podjetju Epson Europe, pravi: “To je naša najobsežnejša družina avdio-video naprav do sedaj. Epson ima celovito paleto instalacijskih laserskih projektorjev ločljivosti 4K in zamenljivih objektivov – od zelo zmogljivih modelov s 30.000 lumnov svetilnosti, kakršen je EB-L30000U, do laserskih projektorjev ProAV vstopnega segmenta. Uspešno smo razvili naše rešitve za prodajo na drobno in digitalno oglaševanje ter dopolnili edinstveno ponudbo projektorjev z ultra kratko projicirno razdaljo, ki so namenjeni izobraževalnim ustanovam in korporativnim okoljem. Še več novosti bomo predstavili tekom leta.”

Dodatni poudarki na Epsonovem razstavnem prostoru vključujejo predstavitev pametnih očal Moverio, ki se uporabljajo za obogateno izkušnjo obiskovalcev v navezi s spredstavitvama Emozionello in Toledo Train Vision. Obiskovalci razstavnega prostora lahko tako potujejo na virtualno obnovljenem turističnem vlaku in – v pametnih očalih Moverio – odkrivajo čudovito mesto Toledo, ki je v celoti okrepljeno z obogateno resničnostjo in ponovno ustvarjeno z uporabo Epsonovih projektorjev visoke svetilnosti.

“Obogatena resničnost hitro dozoreva, številne aplikacije pa so se od dokaza koncepta premaknile k praktični rabi. Naša demonstracija Toledo Train Vision je čudovit primer; prikazuje, kako turistična industrija lahko uporablja pametna očala za izboljšanje izkušenj obiskovalcev. Ta primer je ena izmed številnih praktičnih aplikacij za obogateno resničnost v različnih sektorjih, od maloprodaje, zdravstva in izobraževanja do pomoči na daljavo, zabave, muzejev in zanimivosti za obiskovalce,” pravi Valerie Riffaud Cangelosi, vodja razvoja poslovanja v regiji Epson EMEA.

Najnovejše Epsonove tehnologije in projekcije lahko doživite na razstavnem prostoru H90 v dvorana 1 na sejmu ISE 2020. Prosimo uporabite oznaki #EpsonISE in #EpsonUnboxed ter se priključite pogovoru.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več