Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

20.10.2020      6:22
Epson

Epson predstavil nove projektorje za ustvarjanje potopnih uporabniških izkušenj

Novi Epsonovi projektorji so opremljeni za projiciranje vsebin tako rekoč kjerkoli.Novi Epsonovi projektorji so opremljeni za projiciranje vsebin tako rekoč kjerkoli.

Epson, vodilni proizvajalec projektorjev na svetu[1], širi družino laserskih projektorjev s šestimi novimi modeli, namenjenimi prvenstveno oglaševanju in ustvarjanju potopnih izkušenj v različnih komercialnih okoljih, vključno z maloprodajo, gostinstvom, muzeji in atrakcijami za obiskovalce.

Epsonovi najnovejši laserski projektorji združujejo zmogljivo tehnologijo 3LCD z novo uporabnikom prijazno programsko opremo, s čimer blagovnim znamkam pomagajo biti bolj kreativne pri vizualnih predstavitvah in doseči še višje stopnje sodelovanja in interakcije s strankami.

Nove projektorje EB-L250F, EB-750 in EB-800 poganja laserski vir svetlobe, ki omogoča do 20.000 ur delovanja brez vzdrževanja. Opremljeni so še z novo intuitivno programsko opremo, obsežno povezljivostjo in prilagodljivimi možnostmi namestitve za projiciranje vsebin tako rekoč kjerkoli. Blagovne znamke lahko sedaj projicirajo vsebino brez robov na stene, tla, strope in celo 3D-predmete ter svojim predstavitvam dodajo dodatno kreativnost, s katero presenetijo in razveselijo stranke.

"Angažiranost strank vodi v rast poslovanja, kakovostne izkušnje pa večajo angažiranost," komentira Joey Watkins, produktni vodja v Epson Europe B.V., in nadaljuje: "V času, ko blagovne znamke iščejo nove načine, kako izstopati, je pomembno, da kar najbolje izkoristite obstoječe prostore in dostavite jasne, vplivne in ustrezne vsebine. Epsonova nova linija projektorjev ponuja inovativne rešitve za zagotavljanje izkušenj in predstavitve, ki so cenovno dostopne, zanesljive in enostavne za uporabo."

"Od projiciranja aktualnih sporočil, kot so navodila za držanje socialne razdalje, do izpostavljanja najnovejših prodajnih promocij ali ustvarjanja vznemirljivih in skrivnostnih izkušenj za goste, obiskovalce, kupce in turiste, bodo novi Epsonovi projektorji še izboljšali način interakcije strank z blagovnimi znamkami in izdelki."

Novi projektorji so na voljo tudi v različicah z ultra kratko projicirno razdaljo in uporabnikom omogočajo enostavno in cenovno ugodno predvajanje dinamičnih vsebin in izpolnitev kreativnih potreb glede označevanja ali oglaševanja. Svetilnost projektorjev dosega od 2000 do 5000 lumnov, podatek velja za belo in druge barve[2], saj projektorji uporabljajo Epsonovo lasersko svetlobo in tehnologijo 3LCD ter sliko prikazujejo v polni visoki ločljivosti.

Novi projektorji EB-L250F, EB-750 in EB-800 ponujajo prilagodljivo 360-stopinjsko namestitev in celovit nabor povezljivosti, vključno s priključki HDMI, HDBaseT, vgrajeno brezžično povezljivostjo in rešitvijo Miracast[3], kar olajša namestitev in omogoča enostavno integracijo v obstoječo CMS-infrastrukturo. Uporabniki lahko tudi povežejo dva ali več projektorjev ter poskrbijo za stikanje robov slike, s čimer ustvarijo še potopne izkušnje v prostoru ali osvetlijo celotno steno z eno res veliko sliko. Dodatno pa funkcija prikaza ločenih vsebin uporabnikom omogoča, da hkrati prikažejo več vhodnih virov slike oziroma različnih vsebin.

Projektorji EB-L250F, EB-750 in EB-800 so združljivi s programsko opremo Epson Projector Content Manager in aplikacijo Epson Creative Projection, ki skupaj nudita celovito rešitev za upravljanje vsebin in ustvarjanje vsebin po meri.

Programska oprema Epson Projector Content Manager omogoča ustvarjanje seznamov predvajanja z uporabo fotografij, video posnetkov, različnih filtrov in učinkov, ki jih je mogoče razporediti in shraniti v zunanjo pomnilniško napravo za brezžično predvajanje vsebine neposredno na projektorju.

Epson Creative Projection omogoča enostaven dostop do različnih kreativnih elementov, kar uporabnikom omogoča ustvarjanje vsebin po meri s kombinacijo videoposnetkov, fotografij, besedila in obstoječih vnaprej nastavljenih filtrov ali nalaganje nove vsebine za zagotavljanje edinstvenih učinkov. Aplikacija Epson Creative Projection je združljiva z napravami iOS in ponuja napredne funkcije, kot so prilagajanje slike, korekcija slike in možnost projiciranja neposredno iz naprave.

Novi projektorji temeljijo nedavno predstavljenih mini laserskih projektorjih EB-W70 in EB-W75. Ti lahki in kompaktni 2,7-kilogramski prenosni projektorji so bili zasnovani posebej za maloprodajna in druga okolja, kjer štejejo uporabniške izkušnje. Obe družini projektorjev ponujata kratko projicirno razdaljo (razmerje 1,04 : 1), 360-stopinjsko projekcijo in elegantno, sodobno obliko v črno-beli barvni kombinaciji. Projektorji EB-W70 in EB-W75 se brez težav vključijo v različne sloge prostora, vgrajeni povezljivosti Bluetooth® in HDMI pa poskrbita za enostavno pretakanje in skupno rabo zanimive kreativne vsebine.

Projektorji iz družine EB-800 bodo na voljo oktobra, družina EB-750 pa od novembra dalje, medtem kot bo družina modelov EB-L250F naprodaj od decembra letos. Vsi modeli bodo na voljo tako v beli kot črni barvi.

[1] Epson je največji proizvajalec projektorjev na svetu, tako po številu enot, tržnem deležu kot vrednosti prodaje. Vir: Futuresource 2019.

[2] Barvna svetilnost (barvna svetloba) v najsvetlejšem načinu, izmerjena s strani neodvisnega laboratorija v skladu z IDMS 15.4. Svetlost barv je odvisna od pogojev uporabe.

[3] Specifikacije in možnosti povezljivosti se razlikujejo glede na model projektorja. Za podrobne specifikacije obiščite www.epson.eu.

Povezave:Epson

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Resne težave za uporabnike telefonov iPhone 1... 3
slo81a  |  čefur pejd domov koze past in ovce nateg...
Izmerite telesno temperaturo, utrip in nasiče... 2
slo81a  |  za merjenje kisika sem naročil,ne dela s...
Tudi pošiljanje mailov onesnažuje okolje 1
slo81a  |  povejte to maršalu Twitoju.
Izmerite telesno temperaturo, utrip in nasiče... 2
Stoner  |  Mene glih zanima, da bi naročil, si prob...
Resne težave za uporabnike telefonov iPhone 1... 3
Robi Kovacic  |  Mangup si ti. Idiot nedonseni... Jebem t...