Računalništvo, telefonija
28.09.2020 09:00

Deli z drugimi:

Share

Epson predstavil svoj prvi ploski UV LED tiskalnik

SureColor SC-V7000 ponuja visokokakovostno in hitro tiskanje na različne medije.
Epson SureColor SC-V7000
Epson SureColor SC-V7000

Izdelovalci oznak, ki iščejo nove možnosti širitve ponudbe, bodo navdušeni nad novim Epsonovim ploskim tiskalnikom s tehnologijo UV LED, saj jim ta omogoča tisk ultra-vijoličnih oznak v visoki kakovosti. SureColor SC-V7000 še nadgrajuje večkrat nagrajene izdelke iz družine SureColor S, saj ga poleg visoke kakovosti izpisa odlikujeta še hitrost in zanesljivost delovanja, zato vedno postreže z odličnimi rezultati na različnih vrstah medijev.

SC-V7000 je bil zasnovan za potrebe sodobnih podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo oznak. Ta se osredotočajo na hitrejše delo in nižje skupne stroške lastništva tiskalnikov. SC-V7000 je ustvarjen za sodobno poslovanje, saj omogoča hitrejše tiskanje obsežnih projektov in zagotavlja nizke stroške ob brezkompromisni kakovosti izpisa.

Ta robusten in cenovno ugoden tiskalnik za izdelavo oznak bo na voljo od novembra dalje. Vključuje Epsonovo tiskalno glavo Micro Piezo v kombinaciji z novo razvitim kompletom desetih originalnih črnil, vključno s sivo, rdečo in belo barvo ter lakom. To zagotavlja natančno reprodukcijo barv za prodajna in poslovna okolja.

4-conski vakuumski sistem je del standardne opreme – uporabniki uporabljajo le površino, potrebno za tiskanje. Druge funkcije, kot so ionizator in zatiči, zagotavljajo enostavnost uporabe, učinkovitost in produktivnost. Programska oprema Epson Edge Print RIP skupaj s programsko opremo za upravljanje ultravijoličnega dela uporabnikom omogoča, da pospešijo tiskanje ter enostavno izdelajo visokokakovostne oznake.

Ploski UV tiskalnik omogoča tiskanje na medije velikosti do 2,5 x 1,25 m, pri čemer tiskalnik zna tiskati na različne površine do debeline 80 mm, vključno z akrili, polikarbonati, PVC, aluminijem, kovino, poliestrom, penasto ploščo, stirenom, lesom in kamnom.

Ana Bajagić, vodja marketinga v podjetju Epson Europe za jadransko regijo, pravi: “Vsaka lastnost tiskalnika SC-V7000 je bila zasnovana z mislijo na uporabnika. Dodali smo edinstvene Epsonove funkcije za razlikovanje in izboljšanje ponudbe na trgu označevanja. To je robusten in cenovno ugoden ploski UV LED tiskalnik, ki omogoča hitro in kakovostno tiskanje na široko paleto medijev. SC-V7000 s ponosom zaznamuje Epsonov vstop na trg ploskih UV tiskalnikov za namene označevanja.”

Ključne lastnosti SC-V7000 so:

  • Novo razvit 10-barvni komplet črnila s svetlo rožnato, svetlo magenta in sivo barvo, ki zagotavljajo nizko zrnatost, ter rdečo barv za žive in svetle izpise.
  • Visoka hitrost tiskanja tudi pri uporabi bele barve, vseh drugih barv in laka je dosežena z edinstveno postavitvijo tiskalne glave. Dodatna črnila omogočajo še lepše izpise brez izgube produktivnosti.
  • Največja velikost tiskanja – Š 2.500 x D 1.250 mm
  • 4-conski vakuumski sistem
  • Praktični zatiči za enostavno in natančno pozicioniranje medija
  • Največja debelina medija znaša 80 mm, tiskalnik je opremljen s samodejnim zaznavanjem in nastavljanjem višine
  • Ionizator je del serijske opreme in skrbi za zmanjšanje statičnosti, ki lahko povzroči nenatančnost brizganja
  • Programska oprema Epson Edge Print RIP

SureColor SC-V7000 bo v zahodni Evropi na voljo od novembra 2020, od aprila 2021 dalje pa tudi na drugih tržiščih.

Več na www.epson.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več