Računalništvo, telefonija
21.05.2020 15:00

Deli z drugimi:

Share

ESET Endpoint Protection prepričal vodilnega ponudnika dokumentnih sistemov

Digitalno poslovanje zahteva najvišjo stopnjo varnosti, ob čim manjši obremenitvi IT-osebja.
ESET Endpoint Protection z dvofaktorsko avtentikacijo je potrjena rešitev za podjetja, ki želijo zagotoviti visoko varnost uporabe mobilnih poslovnih aplikacij in oddaljenega dela.
ESET Endpoint Protection z dvofaktorsko avtentikacijo je potrjena rešitev za podjetja, ki želijo zagotoviti visoko varnost uporabe mobilnih poslovnih aplikacij in oddaljenega dela.

Podjetje Genis je eden vodilnih proizvajalcev informacijskih rešitev za digitalno poslovanje v TOP 500 podjetjih. Njegove rešitve na različnih tehnoloških platformah (Microsoft, Java, HCL) uvajajo podjetja in mednarodne poslovne skupine iz avtomobilske industrije, turizma, finančnih storitev, rudarstva, gradbene tehnologije in projektive ter javna uprava. Genis je tudi distributer tehnologij HCL ter zastopnik za storitve HCL v oblaku ThreeThirds.

Genisov osrednji produkt za podjetja je procesni dokumentni sistem e-GenDoc, ki prek rešitve m-GenDoc omogoča mobilno izvajanje postopkov v dokumentnem sistemu. »Prvi izziv je bilo povečanje zaščite za uporabnike mobilnega dokumentnega sistema m-GenDoc z uporabo dvo-faktorske avtentikacije. Poleg tega smo se interno odločili za dvig varnosti pri oddaljenih dostopih do poslovnega omrežja,« je razložil Grega Perko, vodja sistemske administracije v podjetju Genis. Testno obdobje je po spletu okoliščin sovpadlo z razglasitvijo pandemije Covid-19, kar je predstavljalo še dodaten vzgib za dvig varnosti.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Preizkusite poslovno raven zaščite

O prednostih ESET Endpoint Protection se lahko prepričate brezplačno in takoj. V do 3-mesečnem preizkusnem obdobju vam je na voljo tudi Sispletova uradna tehnična podpora. Pokličite nas na telefonsko številko 01 428 94 66 ali nam pošljite e-pošto na: prodaja@sisplet.com.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Celovitost rešitve in učinkovito upravljanje

Za zagotavljanje varnega mobilnega dela so najprej pregledali potencialne ponudnike dvofaktorske avtentikacije. Pri internem projektu pa so se odločili za pregled in konsolidacijo varnostnih rešitev različnih ponudnikov, ki so jih uporabljali dotlej. »Zaradi poenotenja smo pričeli s testiranjem ESET Endpoint Protection. Po začetnem in pričakovanem privajanju na novo rešitev je sistemska ekipa hitro ugotovila, da je nova rešitev preglednejša in enostavnejša kot prejšnje. Prav tako se je Endpoint Protection izkazal za stabilnejšega in hitrejšega,« je povedal Perko.

V Genisu so kot glavne koristi nove varnostne platforme izpostavili celovitost rešitev za njihove potrebe, saj prejšnja ni vključevala dvofaktorske avtentikacije. Za Genisovo sistemsko ekipo, ki skrbi za podporo uporabnikom v podjetju, hkrati pa izvaja tudi storitve za uporabnike Genisovih rešitev, so ključne prednosti še enotna namestitev, hitrejše delovanje, preglednejši vmesnik ter časovno učinkovitejše skrbništvo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več