Računalništvo, telefonija
25.04.2019 10:00

Deli z drugimi:

Share

Evidenca storitev periodičnih opravil

.. Poslovna programska storitev dotBusiness za upravljanje, komuniciranje in kontroliranje s poročanjem občasnih in periodičnih opravil. Pripravljena na polno ePoslovanje ..
Evidenca storitev periodičnih opravil
Evidenca storitev periodičnih opravil

Enostaven zajem aktivnosti

Oblačna rešitev dotBusiness Kontroling je zasnovana v kombinaciji spletnega portala in namenskih app aplikacij za Andorid in iOS naprave. Izvajalec del (zaposleni ali zunanji izvajalec) ob pričetku dela z mobilno aplikacijo zajame QR kodo na lokaciji izvajanja. Sistem samodejno zajame začetno in končno GPS lokacijo, lahko pa mu vsilimo začetno in končno lokacijo ter vmesne fotografije za vpogled v trenutno situacijo. Izvajalec lahko med delom beleži pripombe in dodaja porabljen material s seznama dogovorjenih artiklov.

Nadzor nad izvajanjem in stroški storitev

Nadzornik enostavno manipulira z nalogami preko spletnega portala z poljubnimi parametri. Na voljo mu je statistika aktivnosti in stroškov ter avtomatizirano periodično personalizirano poročilo.

Uporabnik z ocenjevanjem zadovoljstva

Uporabnik lokacije, na kateri se aktivnost izvaja, lahko QR kodo preprosto slika s telefonom in tako pridobi vpogled v evidenco aktivnosti za določeno obdobje. Poleg tega ima možnost podajanja ocene zadovoljstva po določenih parametrih.

Nagradna igra z obvestili uporabniku

Uporabniku lahko omogočimo tako sodelovanje v nagradni igri z ocenjevanjem zadovoljstva kot tudi vpogled v dnevno promocijo naših storitev ali izdelkov.

Opomnik z opozorili

Nadzornik opravil ima preko portala vpogled v opozorilni sistem za prepozen začetek del ali za predolgo trajanje izvajanja del. Sistem tako omogoča preprost nadzor nad izvajanjem množice nalog.

Poročila po standardu

Močno olajšana je evidenca del, za katera je potrebno izdelati poročilo po določenih standardih. Omenjene primere najdemo v zdravstvu, prehrambeni industriji, veterini, vinogradništvu, kmetijstvu, šolstvu, vrtcih …

V takih primerih je potrebno voditi evidenco čiščenja, razkuževanja, sterilizacije, gnojenja, kontrole naprav in še bi lahko naštevali.

Nadzor zunanjih izvajalcev

Periodične preglede naprav, objektov in drugih opravil si lahko olajšamo z rešitvijo kontrolinga. V primeru letnega pregleda kurilnice, dimnika, klimatske naprave ali prezračevalnega sistema, sistem sam opozori, da je čas za izvedbo kontrole. Izvajanju nalog sledimo skozi celoten proces. S sistemom nadzorujemo tako kakovost del kot tudi terminski plan in stroškovno kontrolo izvedbe.

Kontrola zaposlenih

Preprost način nadzora izvajanja nalog zaposlenih za delo izven sedeža podjetja. Tak primer je nadzor čiščenja sanitarij, poslovnih prostorov in okolice.

Vsako kontrolno mesto (objekt) lahko razdelimo na mikrolokacije, ki jim merimo porabljen čas, porabo materiala, lahko pa zahtevamo tudi fotografiranje situacij z GPS lokacijo.

Komunikacija z izvajalci

Nadzornik lahko preko sistema komunicira z izvajalci preko app aplikacije, kar omogoča podajanje pripomb, navodil ali opozoril v povezavi z izvedbo naloge.

Izjemen uporabniški vmesnik

Izjemno enostaven in pregleden uporabniški vmesnik je pogoj za hitro administracijo portala in mobilne aplikacije. Avtomatizacija procesov in poročil močno zniža stroške ter dvigne produktivnost. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več