Računalništvo, telefonija
14.10.2019 19:10

Deli z drugimi:

Share

Foglight for IBM DB2 LUW

Foglight for IBM DB2 LUW
Foglight for IBM DB2 LUW

Foglight for IBM DB2 LUW – je orodje s pomočjo, katerega imamo popoln nadzor nad delovanjem DB2 okolja instaliranega na Linux in system z. Podpira vse operacijske sisteme, ki jih podpira IBM. S pomočjo Foglight for DB« LUW pospešite reševanje težav s tem zmogljivim nadzornim orodjem. Izkoristite nenehno oddaljeno spremljanje baz podatkov in povežite podatke o delovanju in si s tem omogočite nemoteno delovanje baz podatkov.

Osnovne lastnosti Foglight for DB2 LUW:

  • Preglednost – s pomočjo preprostih, preglednih in nastavljivih nadzornih plošč, lahko DBA v trenutku odkrije težave v delovanju, vključno z obremenitvami strežnika, števila povezav, velikostjo baze in ostalimi parametri, ki vplivajo na odzivnost okolja. Z istočasnim vpogledom v delovanje strežnika in baze, je omogočen navzkrižni pregled soodvisnosti baznega okolja. S pomočjo preprostih drill down klikov, lahko DBA odkrije vzroke za težave in jih odpravi, preden pride do resnega zmanjšanja odzivnosti okolja.

  • Zaklepanja – v primeru, da pride do medsebojnega zaklepanja posameznih sej, lahko DBA z nekaj kliki ugotovi, kdo zaklepa koga, način zaklepanja in sprosti želene resurse.

  • Analiza SQL stavkov – z globokim vpogledom v izvajanje SQL stavkov, lahko hitro in preprosto analiziramo način izvajanja SQL stavkov in jih po potrebi prilagodimo.

  • Vgrajena inteligenca – omogoča prilagodljiv sistem opozarjanja na težave v delovanju okolja, obenem pa v nekaterih primerih tudi svetuje primeren odziv na težavo in s tem možnost hitrejšega odziva.

  • Vgrajen repozitorij – omogoča bogat vpogled v zgodovinske podatke delovanja baze in soodvisnega okolja.

  • Olajšano poročanje – zaradi vgrajenega orodja za kreiranje poročil, DBA ne izgublja časa z včasih kompliciranim programiranjem poročil za različna vodstva. S preprosto drag&drop metodo, je tako poročilo narejeno v minutah.

Bi preizkusili, kako deluje Foglight for DB2 LUW v praksi?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Foglight for DB2 LUW, se obrnite na podjetje ADM-Adria. Podjetje ADM-Adria je Platinum+ partner proizvajalca rešitev One Identity.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več