28.09.2020 08:00

Fujitsu Eternus AF150 S3 – izjemna naprava, zmerna cena

.. »Flash« pomnilnik je bil še pred kratkim rezerviran za aplikacije, ki zahtevajo najvišjo odzivnost za visoko ceno. A stvari se spremnijajo in tudi to dejstvo danes ne drži več ..
Fujitsu Eternus AF150 S3 – izjemna naprava, zmerna cena

Trde diske vse bolj nadomeščajo SSD diski, ki v IT infrastrukturi postajajo nekaj običajnega. »Flash« mediji so zanesljivejši, postajajo cenovno privlačni in okolju prijazni, saj v primerjavi s tradicionalnimi pogoni za napajanje in hlajenje porabijo manj električne energije. Poleg tega so hitri in imajo približno 500-krat hitrejši odzivni čas od običajnih rotirajočih pogonov.

Fujitsujeva serija diskovnih polj Eternus AF izkorišča vse prednosti SSD diskov. Izredno kratek odzivni čas, visoko razpoložljivo (neprekinjeno) delovanje, fleksibilna konfiguracija in avtomatiziran QoS – vse to poenostavlja delo sistemskega administratorja. Vaš podatkovni center bo tudi z vstopnim modelom Fujitsu AF150 deloval v skladu z zahtevami sodobnega IT okolja.

Izjemna naprava

Za izjemne zmogljivosti, ki jih dobite z diskovnim poljem Fujitsu Eternus AF150 S3 je poskrbljeno brez dodatnih optimizacij. AF150 S3 kot vstopni Fujitsujev All-Flash model je opisan kot izjemna naprava za SMB (Small and Midsize Business) segment. Ta sistem za shranjevanje in upravljanje zagotavlja odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo ter lahko učinkovito deluje z velikimi količinami podatkov.

S svojo zmogljivostjo shranjevanja podatkov izpolnjuje različne poslovne zahteve, podprt in certificiran je tudi s strani SAP-a (SAP HANA).

Ključne prednosti pred konkurenco:

• Poenostavljeno upravljanje: enak programski vmesnik za upravljanje celotne družine Eternus.
  • Napredne zmožnosti replikacije: sinhrono ali asinhrono repliciranje podatkov med različnimi modeli Eternus-ov (AF > DX, DX > DX, DX > AF, AF > AF), med različnimi generacijami naprav in različnimi konfiguracijami družine Eternus. (AF = AllFlash, DX = Hibrid)
  • Inteligentno upravljanje s podatki: selektivna uporaba hardversko pospešene deduplikacije in kompresije.
  • Možnost samodejnega avtomatiziranega QoS, ki zagotavlja odzivne čase za prioritizirane aplikacije.

V Sloveniji ste za sprejemljivo vrednost lahko deležni podpore v režimu 24×7 (4h / 8h / 24h On-site Recovery).

Ustvarjen, da postane prva izbira IT podjetij

Fujitsu serija AF diskovnih polj je neverjetno hitra in prilagodljiva za hrambo v podatkovnih centrih naslednje generacije. Z omenjeno dostopno ceno je prav ta serija ustvarjena, da postane prva izbira IT podjetij. Z rekordno nizkimi odzivnimi časi dostopov do podatkov postavlja nove temelje na svojem področju.

Eternus AF je pametna naprava z enostavno nastavljivo avtomatizirano kakovostjo storitev (QoS), s katero zagotovite, da vsaka aplikacija dobi potrebne performanse. Ima možnost vklopa prilagodljive blokovne deduplikacije (tehnika redukcije podatkov) in kompresije (stiskanje). 92TB kapacitet »flasha«, kot je maksimalno na voljo za AF150 S3, bo zagotovo dovolj za še tako veliko Slovensko podjetje. Za povezljivost s strežniki nudi FC (16Gbit/32Gbit) in iSCSI (10Gbit) protokola.

Želite več?

Za tiste, ki želijo še več, ima Fujitsu Eternus AF150 S3 dva zmogljivejša »AF« brata, ki dopolnjujeta ponudbo podjetja – to sta AF250 S3 in AF650 S3. Predvsem slednji je prava zverina, ki zagotavlja nizko latenco, vrhunsko zmogljivost in odzivnost, za kar med drugim skrbi tudi Intelov 12 jedrnik in ogromna količina predpomnilnika. Je popolna rešitev za združevanje podatkov obsežnih podatkovnih baz, kritičnih aplikacij in poslovne analitike. AF250 in AF650 že vključujeta licenco za avtomatski QoS ter licenco za lokalno in oddaljeno replikacijo.

Več najdete na:

SPC Benchmark: https://bit.ly/af150-spc

SAP HANA: https://bit.ly/af150-sap

DataSheet AF150 S3: https://bit.ly/af150s3

(P.R.)

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

MVM SERVIS d.o.o.