Računalništvo, telefonija
14.10.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

Galaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih

Posodobitev programske opreme Galaxy S10 pametnih telefonov vključuje tudi nove funkcije kamere, kot je Nočni način.
Posodobitev programske opreme Galaxy S10 pametnih telefonov vključuje tudi nove funkcije kamere, kot je Nočni način.

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.1

Posodobitev programske opreme Galaxy S10 pametnih telefonov vključuje tudi nove funkcije kamere – kot je Nočni način, ki ga je možno uporabljati tudi pri sprednji kameri – kar uporabnikom nudi več svobode pri zajemanju posnetkov tudi pri šibkejši svetlobi. Posodobitev prinaša tudi izboljšano funkcijo Super stabilnost in podporo dinamičnim Galaxy Note10 funkcijam, kot sta AR Doodle in Sprotno ostrenje pri zajemanju videoposnetkov. Uporabniki lahko tako videoposnetke izboljšajo z zabavnimi vsebinami razširjene resničnosti in sporočili, dodajo jim pa lahko tudi bokeh učinek, ne glede na to, ali so videoposnetki narejeni z glavno ali sprednjo kamero. Posodobitev prinaša tudi poenostavljeno uporabo fotogalerije, iskanje naprav in inteligentni Wi-Fi za brezhibno in varno povezavo.

Kadarkoli uporabniki Galaxy S10 pametnih telefonov zajamejo nepozaben videoposnetek, novi urejevalnik videoposnetkov, ki je na voljo v galeriji, nudi vsa orodja, ki jih potrebujejo, da videoposnetek uredijo po svojih željah. Ta vsestranski urejevalnik videoposnetkov omogoča enostavno urejanje in vključuje preprosta orodja za obrezovanje posnetkov, njihovo lepljenje, prilagajanje hitrosti predvajanja in še več. Uporabite lahko celo funkcijo za dodajanje podnapisov in glasbe v ozadju, da bo vaša vsebina še bolj edinstvena.

Posodobitev vključuje tudi podporo za Samsung DeX postajo. Ko uporabniki prenesejo aplikacijo iz SamsungDeX.com, bodo lahko na svojem osebnem računalniku preprosto zagnali Samsung DeX s priključitvijo svojega Galaxy S10 na računalnik prek kabla USB. Dodana je tudi povezava do podpore za Windows, kar pomeni, da bodo uporabniki Galaxy S10 pametnih telefonov lahko brezžično povezali telefon z računalnikom z operacijskim sistemom Windows 10 in si brez težav ogledali vsebino, pošiljali in prejemali sporočila ter sinhronizirali nedavne fotografije.

Aplikacije, ki jih uporabniki Galaxy S10 uporabljajo vsak dan, vključno s Samsung Pass in Sporočili, bodo še bolj vsestranske in priročnejše. Nastavitve Samsung Pass bodo poenostavljene, kar uporabnikom Galaxy S10 pametnih telefonov olajšalo uporabo naprednih biometričnih tehnologij za varno prijavo v aplikacije in dostop do spletnih mest. V aplikaciji Sporočila so na levi strani besedilnega okna postavljene nove ikone za dodajanje fotografij in videoposnetkov, ki uporabnikom omogočajo enostaven dostop do želenih datotek.

Galaxy S10 pametni telefoni imajo dinamični AMOLED zaslon s HDR10+ certifikatom, ki omogoča dinamično mapiranje tonov za zagotavljanje neverjetno živih barv v vsakem prizoru – tudi v tistih najtemnejših. Edinstven tekoč kompozitni material v dinamičnem AMOLED zaslonu omeji škodljivi vpliv modre svetlobe, pri čemer ne spreminja barv prikazanih vsebin, tako lahko gledate vsebine in igrate igre pozno v noč brez naprezanja oči. Zaslon ima poleg TUV Rheinland certifikata za udobje oči na podlagi sposobnosti zaslona, tudi certifikat organizacije VDE za 100- % barvni volumen v mobilnih napravah.

Kot je pojasnil Jiyoung Mun, inženir za mobilne raziskave in razvoj pri Samsung Electronics: »Posodobitev Galaxy S10 odraža zavezo družbe Samsung, da uporabnikom nudi dostop do izjemnih inovacij.« “Pri družbi Samsung nenehno raziskujemo načine, kako uporabnikom Galaxy naprav nuditi najboljšo izkušnjo s pametnimi telefoni. Posodobitev programske opreme je podaljšek te zaveze,” je dodal Mun.

1 Vsak trg bo s posodobitvijo, z izjemno ZDA, prejel enake lastnosti, pri čemer se lahko lastnosti razlikujejo glede na ponudnika mobilnih storitev.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več