Računalništvo, telefonija
13.02.2020 13:37
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HP EliteBook 850 G2 – poceni prenosnik poslovnega razreda

Ravno kupujete nov prenosni računalnik? Če želite zmogljivo napravo poslovnega razreda in ob tem ne bi radi popolnoma spraznili svoje denarnice, je ponudba kot nalašč za vas.
HP EliteBook 850 G2
HP EliteBook 850 G2

HP EliteBook 850 G2 je sicer rabljen prenosnik, a nova pridobitev v skladišču PoceniPC.com. Gre za odličen prenosnik poslovne kvalitete, kar v praksi pomeni, da je narejen iz boljših in zelo kakovostnih materialov ter s tem odlična izbira za vse, ki potrebujete zanesljiv prenosnik.

Če imate pred rabljeno računalniško opremo še kakršen koli predsodek, preberite članek »Rabljena računalniška oprema izgublja negativen prizvok«, ki smo ga objavili pred kratkim. Izvedeli boste, zakaj je nakup rabljenega prenosnika prava odločitev.


Rabljen prenosnik HP EliteBook 850 G2 se lahko pohvali s procesorjem Intel Core i5-5300U pete generacije, 8 GB RAM-a oziroma sistemskega pomnilnika pa bo omogočajo nemoteno delovanje. Za še hitrejše delovanje pa bo poskrbel tudi SSD disk velikosti 240 GB. Celoto dopolnjuje odličen Full HD (1920 x 1080 slikovnih točk) zaslon velikosti 39,6 cm (15.6”).

Na njem je že nameščen operacijski sistem Windows 10 Home v slovenskem jeziku. Ker gre za prenosnik s tujo tipkovnico, mu brezplačno priložijo slovenske nalepke, z doplačilom 5 evrov pa vam lahko slovenske znake tudi vgravirajo.

Za odličen prenosnik HP EliteBook 850 G2 boste odšteli 425 evrov. Če ga naročite na spletni strani PoceniPC.com, vam ga na dom dostavijo brezplačno.

Prenosnik je A kvalitete. Je torej odlično ohranjen z vidnimi zgolj minimalnimi znaki uporabe. Na ohišju je kakšna manjša, komaj vidna nemoteča praska. Še več ponudbe najdete na PoceniPC.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več