Računalništvo, telefonija
18.02.2019 09:37
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Huawei ob valentinovem spodbudil komunikacijo brez telefona

Dober partnerski odnos se razvija skozi skupno preživljanje časa in iskreno naklonjenost. Dnevi so včasih prekratki, da bi se spomnili, koliko si resnično pomenite in včasih je dovolj že to, da izstopite iz vsakdanjega hitenja.
Huawei ob valentinovem spodbudil komunikacijo brez telefona
Huawei ob valentinovem spodbudil komunikacijo brez telefona

Huawei zato poudarja pomen pristnega človeškega stika in dejanske prisotnosti. In čeprav podjetje Huawei, kot vodilni proizvajalec mobilnih telefonov na svetu, priznava pomembnost pametnih telefonov v naših vsakdanjikih, hkrati spodbuja, da več časa namenimo za pristen stik z bližnjimi. Prav zato je Huawei povabil na posebno valentinovo romantično večerjo brez telefonov, ki jo je včeraj organiziral v diskretni restavraciji Sveti Florijan v Ljubljani.

Gosti so se tako razvajali v posebnem romantičnem vzdušju ter so uživali v vrhunskem kulinaričnem doživetju, ki jo je za to priložnost kreiral kuharski mojster restavracije Sveti Florijan. Večer je še dodatno popestril jazz band Tomi Purich TRIO, ki je po večerji poskrbel za posebno glasbeno poslastico.

Vsi udeleženci pa so za čas večerje telefone odložili v ‘varstvo’ in se popolnoma prepustili svoji ljubezni. To so tokrat storili številni znani slovenski obrazi in vplivneži ter številni uredniki različnih slovenskih medijev. S tem je Huawei želel spodbuditi uporabnike telefonov, da ob valentinovem na prvo mesto postavijo svojo ljubljeno osebo in se ji popolnoma posvetijo. Naj bo praznik ljubezni le izgovor tudi za nadaljnja sproščanja v paru.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več