Računalništvo, telefonija
02.12.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Huawei P smart 2021: Najboljši žepu prijazen pametni telefon

Cenovno dostopni pametni telefoni so vseh oblik in velikosti. Kaj vam je najbolj pomembno, ko izbirate pravega zase? Sta to dolga avtonomija baterije in hitro polnjenje? Vsestranski fotoaparat? Morda velik pomnilnik? Ali vas mora predvsem vizualno prepričati s trendovskimi barvami? Kaj pa, če bi vam rekli, da pri izboru niste omejeni le na eno od teh lastnosti in ne rabite sklepati kompromisov? Novi pametni telefon Huawei P smart 2021 ima namreč vse našteto, poleg tega pa se lahko pohvali še z žepu prijazno ceno z 229 evrov.
Huawei P smart 2021: Najboljši žepu prijazen pametni telefon
Huawei P smart 2021: Najboljši žepu prijazen pametni telefon

Nam ne verjamete? Pa si podrobneje poglejmo, kaj vse ponuja …

Brezmejni zaslon ponuja doživeto izkušnjo


Najprej velja omeniti najbolj opazno lastnost. To je brez dvoma velik, skoraj 17-centimetrski oziroma 6,67-palčni zaslon z visoko ločljivostjo 2.400 x 1.080 slikovnih pik in gostoto 394 pik na palec. Zaslon ponuja izjemno kakovostno sliko z neverjetno podrobno izraženimi detajli, v kombinaciji s tankim in rahlo zaobljenim dizajnom pa se telefon P smart 2021 popolnoma usede v vašo dlan. Tako bo zadostil tudi zahtevam najbolj aktivnih uporabnikov.

Prepričala vas bo vsaka barva


Medtem ko zaslon pametnega telefona Huawei P smart 2021 ponuja vrhunsko vizualno izkušnjo, njegov hrbtni del izraža oblikovalsko odličnost v povezavi s kakovostjo izdelave. Na voljo je v treh barvnih odtenkih, nežno zelenem, rdečkasto zlatem in polnočno črnem, in prav vsak vas bo na svoj način osupnil. Ohišje je zasnovano zelo elegantno, s premikom čitalca prstnih odtisov v bočno tipko za vklop, pa je Huawei lahko na sprednji strani implementiral zaslon vse do njegovih robov. S tem je dosegel, da se slika zaslona popolnoma zlije z vašo okolico.

Vrhunske komponente


Pod očarljivim videzom se skriva zmogljiva strojna oprema. Kar se tiče kamer, v celoti izkorišča strokovno znanje Huaweia s štirimi zadnjimi kamerami, ki se s podporo umetne inteligence odlično odrežejo v vsaki situaciji. Sklop obsega glavno z ločljivostjo 48 MP, ultra širokokotno z ločljivostjo 8 MP, bližinsko z ločljivostjo 2 MP in kamero za zaznavo globine prizora z ločljivostjo 2 MP, skupaj pa se odlično obnesejo tudi pri portretni, bližinski in fotografiji v visoki ločljivosti.

Za češnjo na vrhu torte P smart 2021 vključuje še tehnologijo hitrega polnjenja SuperCharge in baterijo kapacitete 5.000 mAh, ki omogoča celodnevno delovanje tudi pri bolj obremenilnih aktivnostih, kot sta igranje iger in daljše gledanje video vsebin.

Vsestranski EMUI 10.1 in malo morje aplikacij


Opremljen z operacijskim sistemom EMUI 10.1, bo Huaweiev novi telefon marsikomu olajšal življenje. Aplikacija Galerija na primer omogoča pametno kategoriziranje fotografij po tematiki, tako da v svoji knjižnici vedno lahko hitro najdete, kar iščete. S funkcijo ustvarjanja kolaža boste lahko enostavno naredili fotomontažo najlepših fotografij, ki bo v hipu pripravljena za objavo na vaših družbenih omrežjih. Potem pa je tu še pametno zajemanje posnetkov zaslona, kjer lahko prikazano sliko preprosto zajamete tako, da z enim (statičen posnetek) ali dvema členkoma (video posnetek) potrkate po zaslonu.

Svoj prosti čas lahko popestrite še z raziskovanjem trgovine AppGallery, ki ponuja širok in raznovrsten nabor aplikacij. Med njimi boste našli tudi priljubljene aplikacije, kot so Bolt, TomTom Go Navigation, HERE WeGo, Kahoot!, Telegram, Deezer, Premier League, JD Sports, Game of Thrones: Beyond the Wall, Garena Free Fire in Asphalt 9.

Poleg trgovine AppGallery pa vam je na voljo še vsestranski iskalnik Petal Search, prek katerega se boste lahko povsem potopili v svet zabave, izobraževanja, komuniciranja in nakupovanja. Z njim boste namreč lahko poiskali slike, novice, aplikacije, igre in še vrsto drugih stvari, iskalnik pa je že prednameščen na domačem zaslonu telefona P smart 2021.

Če torej iščete nov dizajnersko dovršen telefon po žepu prijazni ceni, ki je poleg tega tudi zmogljiv, potem ste našli pravega. Huawei P smart 2021 vam bo ponudil vse kar si želite in še več.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več