Računalništvo, telefonija
28.06.2019 11:32
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

iiyama – odlični profesionalni zasloni za oglaševanje in sejne sobe

S profesionalnimi zasloni iiyama ProLite boste opazili razliko. Njihova izjemna barvna in slikovna zmogljivost, programska oprema in enostavno upravljanje vas bodo navdušili. Podjetjem ponujajo učinkovito rešitev in pomoč pri posredovanju sporočil strankam.
Podjetjem zasloni iiyama ProLite ponujajo učinkovito rešitev in pomoč pri posredovanju sporočil strankam.
Podjetjem zasloni iiyama ProLite ponujajo učinkovito rešitev in pomoč pri posredovanju sporočil strankam.

Dovolj velik, da ne boste ostali neopaženi

iiyama ProLite LE7540UHS-B1 je profesionalni digitalni prikazovalnik, ki sliko prikazuje v ločljivosti 4K UHD. 75-palčni oziroma 190,5-centimetrski zaslon s svetilnostjo 410 cd/m² je dovolj velik, da ne boste ostali neopaženi. Poleg izjemno tankega okvirja in panela IPS LED, ki nudi izjemne barve in sliko nasploh, podjetjem ponuja enostavno in učinkovito rešitev za uspešno posredovanje sporočil do 18 ur na dan (18/7).

Opremljen je tudi z OPS režo. Ko smo že pri izhodnih priključkih, je ta odličen prikazovalni zaslon opremljen tudi z: RCA (L/R), RS-232 in Stereo Mini Jack (žična povezava z daljinskim upravljalnikom). Prav tako ima vrsto vhodnih priključkov, med njimi DisplayPort, 4 x HDMI, 15-pin VGA, Stereo Mini Jack, 4 x USB, SD režo …

Z orodjem iiSignage lahko preprosto ustvarjate, objavljate in upravljate vsebino na kateremkoli zaslonu serije 40 s pomočjo računalnika, ki je povezan na isto omrežje. Uporabite bogato vsebino, kot so videoposnetki in različni pripomočki. Tako boste lahko v nekaj minutah ustvarili odlično oglaševanje in razporedili vsebino na več različnih zaslonov, da bo kar najbolje ustrezala temu, kar boste želeli pri strankah doseči.

Zaslon iiyama ProLite LE7540UHS-B1 se ponaša tudi z vidnim kotom 178/178 stopinj, opremljen pa je z dvema 10 W zvočnikoma.

Zaslon, ki ga boste opazili tudi v najsvetlejših dneh

LH7510USHB-B1 pa je digitalni prikazovalnik z izjemno svetilnostjo 3000 cd/m² primeren za najbolj svetla okolja. Prav tako njegova diagonala meri 75 palcev oziroma 190,5 centimetra in boste lahko uživali v ločljivosti 4K UHD. Lahko ga postavite pokončno (potrait) ali v ležeč (landscape) položaj. Omogoča delovanje 24 ur na dan (24/7). Podjetjem tako ponuja učinkovito rešitev, ki bo opazna tudi v najsvetlejših, zunanjih okoljih. Opremljen je z dvema zvočnikoma po 5 W.

Prikazovalnik LH7510USHB-B1 ima tudi poseben senzor, s pomočjo katerega prilagaja svetlost zaslona glede na svetlobo okolice.

Nekoliko večji zaslon …

Komur pa so zgoraj opisani zasloni še vedno premajhni in bi si rad zamislil kaj večjega ter bil še bolj opažen, je tu profesionalni zaslon iiyama ProLite LE8640UHS-B1, ki s svojo 86-inčno oziroma 218,44-centimetrsko diagonalo nudi še več prostora. Prav tako je opremljen z OPS režo in omogoča delovanje 18/7. Krasi ga izjemno tanek okvir in panel IPS LED, ki nudi izjemne barve in sliko, ter svetilnost 410 cd/m²in ločljivost 4K UHD. Tudi ta prikazovalnik je opremljen z orodjem iiSignage, s katerim lahko preprosto ustvarjate, objavljate in upravljate vsebino. Vhodni in izhodni priključki so enaki kot pri prvem modelu ProLite LE7540UHS-B1.

… in največji za najbolj zahtevne

Ostane nam še največji med brati, iiyama ProLite LH9852UHS-B1, ki se ponaša z diagonalo kar 98 palcev oziroma 248,92 centimetra in svetilnostjo 500 cd/m². Omogoča neprekinjeno delovanje 24/7, ležeč (landscape) in pokončen (portrait) način. S panelom S-IPS LED, tankim okvirjem in vsemi drugimi lastnostmi podjetjem ponuja vsestransko rešitev. Tudi pri tem zaslonu je vidni kot 178/178 stopinj. Zaslon je lahko tudi odlična alternativa »video steni«, sestavljeni iz več manjših zaslonov, saj ima DisplayPort Video OUT s tehnologijo Daisy Chain, ki omogoča, da povežete več istovrstnih zaslonov med sabo in ustvarite razširjen pogled. Več tehničnih specifikacij preberite TUKAJ.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901