Računalništvo, telefonija
15.10.2019 14:50
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Imejte v podjetju vse pod nadzorom

.. Nadzor nad planom dela je za delovanje podjetja ključnega pomena. Delo optimiziramo in povečamo učinkovitost, kar se na koncu pozna tudi pri poslovanju ..
Plan dela in ura
Plan dela in ura

Povečanje učinkovitosti je nekaj, česar se zagotovo ne bi branilo nobeno podjetje. Pa veste, kako to doseči? Imate nadzor nad planom dela in osebje optimalno razporejeno po lokacijah in izmenah?

Najbolj boste učinkoviti, če se boste v podjetju ukvarjali s svojo dejavnostjo in ne boste zapravljali časa za evidenco prisotnosti, razporejanje zaposlenih in podobno. Če zadev še nimate avtomatiziranih, je zdaj pravi čas za to.

Tehnologija vam omogoča, da delo planirate hitreje in enostavneje, tako da plan dela zaposlenih naredite v le nekaj minutah. Pri tem upoštevajte zahteve po razpoložljivosti na delovnih mestih in zakonske omejitve. Plan lahko naredite karseda pravičen za vse.

Zaposlenim lahko omogočite enostavno oddajo zahtevkov za dopuste in ostale odsotnosti. Pozabite na dovolilnice v papirni obliki, saj lahko zahtevke za odsotnost zaposleni oddajo hitreje in enostavneje, nadrejeni pa jih tako rekoč v trenutku lahko sprejmejo ali zavrnejo.

Tudi pripravo podatkov evidence časa za potrebe plač lahko poenostavite. S programom vodite dejansko prisotnost in mu prepustite izračun ur, dodatkov in ostalih izplačil za prenos v obračun plač.

V podjetju LarkSoft bodo s programom LRM Larksoft Resources management poskrbeli, da v podjetju ne boste več zapravljali časa za zadeve, ki se lahko opravijo praktično same.

Plan dela v podjetju je zelo pomemben

Če ste kdaj delali urnik, veste, da je to včasih prava umetnost. Zakaj ne bi namesto vas delo opravil kar računalnik? LRM pomaga pri planiranju dela in organizaciji razporeda zaposlenih s sodobnim in preprostim grafičnim vmesnikom. Pri tem imate vrsto možnosti, tako da lahko delo planirate avtomatsko, pred tem morate le nastaviti parametre. Lahko pa tudi ročno z uporabo urnikov ali z ročnim vnosom začetka in zaključka dela. Za prav vsakega delavca imate kadarkoli na voljo podatke o fondu ur, porabljenih urah, urah, ki so na razpolago ter podatke o porabi dopusta.

Program zagotavlja tudi pomoč pri nepričakovanih spremembah plana dela zaradi nenadnih odsotnosti. Vsi vemo, da je ob nepričakovanih scenarijih urnik posebej težko prilagoditi. A ne z LRM Larksoft Resources management, ki delo opravi namesto vas.

Plan dela poskrbi za:

  • enostaven in sistematičen vnos plana za celotno koledarsko leto, mesec, teden, vikend ali posamezen dan;
  • planiranje zaposlenih se lahko izvaja po lokacijah, skupini/delovišču ali po zaposlenem;
  • možnost prehajanja zaposlenih med lokacijami;
  • možnost različnih urnikov, na katere je vezano planiranje;
  • omogočeno je večnivojsko planiranje in zaklepanje plana;
  • vgrajene kontrole in opozorila glede na zakonodajo in interne predpise.


Ura, analize in kup drugih možnosti

Program LRM omogoča evidentiranje dejanskega delovnega časa. Možno je evidentiranje preko spletne aplikacije, pametnega telefona ali registratorja, ki ga montiramo ob vhodu. Program omogoča grafično primerjavo dejanske prisotnosti s planom ali zgolj evidenco delovnega časa ter avtomatsko pripravo podatkov za obračun plač.

Preverite lahko vrsto podatkov, ki jih v tistem trenutku potrebujete. Program omogoča širok nabor izpisov in analiz plana, prisotnosti, dopustov in ostalih odsotnosti. Lahko pogledate podatke za posameznega zaposlenega, lahko jih pregledujete glede na obdobje, lokacijo ali oddelek. Možnosti je ogromno.

Zaposlenim lahko v LRM tudi dodeljujemo opravila in poleg zapišemo, kdaj naj se izvedejo. Zaposleni svoja opravila vidi na računalniku, pametnem telefonu ali na izrisu plana. Prav tako omogoča izdajanje potnih nalogov in obračun potnih stroškov. Sestavni del LRM-ja je Googlov zemljevid, ki vam bo pri tem v veliko pomoč.

LRM Larksoft Resources management je programska oprema, ki deluje v oblaku, zato jo lahko na računalniku, pametnem telefonu ali drugi napravi, povezani s svetovnim spletom, uporabljate kadarkoli in kjerkoli.

Več o rešitvi in ponudbi preberite na larksoft.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več