Računalništvo, telefonija
26.01.2019 08:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Inovativne interaktivne table in projektorji

.. Za uspešno izvajanje raznih izobraževanj potrebujemo tudi učinkovite pripomočke, s katerimi snov predstavimo na zanimiv način in tako pripomoremo k lažjem razumevanju ..
Inovativne interaktivne table in projektorji
Inovativne interaktivne table in projektorji

Ko govorimo o izobraževanjih, je vsekakor pomembno tudi, kako predavatelj snov posreduje. V veliko pomoč so na primer interaktivne table in projektorji, s pomočjo katerih snov razloži na enostaven način, pogosto pa je s temi pripomočki razumevanje lažje in predavanje bolj učinkovito.

Table, s pomočjo katerih boste bolj učinkoviti

Ricoh interaktivne table vam, ne glede na to, ali ste doma, v pisarni ali v sejni sobi, omogočajo, da se pridružite sestanku in prispevate svoje ideje. Primerne so za vsak sestanek in vsa okolja. Prilagojene so tako, da izpolnjujejo zahteve tako za manjše kot za srednje in velike sejne sobe. Prenosna 22-palčna oziroma 55,9-centimetrska je bolj primerna za manjše prostore, 84-palčna oziroma 213,36-centimetrska pa za ogromne konferenčne sobe, kjer njena velikost in uporabnost prideta do izraza.

Z Ricoh interaktivnimi tablami lahko spremenite svoj način dela – na bolje. Delajte torej učinkovito, vodite produktivne sestanke in ustvarjajte zanimive predstavitve. Omenjene table so integrirana rešitev, vse v enem z zaslonom visoke ločljivosti, fotoaparatom ter z vgrajenimi zvočniki in mikrofonom za virtualne sestanke. Table podpirajo tudi UCS, UCS Advanced, Crestron in Skype za podjetja. To vsekakor niso table kot jih poznamo iz naše mladosti, to so table prihodnosti.

Seznam prednosti se še ne konča, saj zaslon na dotik podpira pisanje z elektronskim pisalom, pa tudi multi touch nadzor s pomočjo prstnih konic. Rišete in označujete lahko v 20 barvah in 4 stopnjah debeline pisala. Dokumente lahko shranjujete, tiskate in pošiljate po elektronski pošti.

Pri modelih D5520, D6510, D7500 in D8400 so na izbiro različni krmilniki, ki bodo zadovoljili vse vaše potrebe: Ricoh Smart Controller podpira Microsoft Windows 10 s podporo številnih aplikacij, ki bodo sestanke naredile še bolj učinkovite. Programska oprema je na tabli že nameščena in podpira vse aplikacije za Windows. Ricoh Standard Controller je krmilnik, ki je prednastavljen za vas in ponuja preprost uporabniški vmesnik ter orodja za deljenje vsebin. Takoj je pripravljen za uporabo, le dotaknete se zaslona in že ste pripravljeni za sodelovanje na sestanku.

Prednosti tabel so predvsem v tem, da je hitrost odločanja z njihovo uporabo večja, sodelovanje s sodelavci, partnerji in strankami na različnih lokacijah pa ne pozna več ovir. Istočasno lahko delite in označujete vsebino na več zaslonih in prek spleta povežete kar do 20 interaktivnih tabel.

Kljub množici možnosti so Ricoh interaktivne table zelo preproste za uporabo. Pri tem ni potrebna namestitev programske opreme ali umerjanje zaslona. Z njo lahko povežete računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon in začnete z delom. Tabla ima tudi USB in video vhode za delitev zunanjih vsebin.

Kompaktni projektorji za vsak prostor

Kompaktni Ricoh projektorji za izjemno kratke razdalje (Ultra Short-Throw projektorji) zagotavljajo izjemno kakovost slike. Primerni so za šole, univerze, laboratorije in za skoraj vsak prostor, ki se sprva zdi premajhen za predstavitev s projektorjem. S temi projektorji ovir ni več. Prenosni in lahki modeli PJ WX4152, PJ WX4152N in PJ WX4152NI omogočajo projekcijo že z razdalje 11,7 centimetra. Z njimi lahko predvajate MPEG4 videoposnetke, enega pa povežete s kar 4 računalniki, da slike projektira na en zaslon. Odlikuje jih edinstven in sodoben dizajn, so tudi izjemno lahki. PJ WX4152N ponuja še možnost žične ali wireless povezave. PJ WX4152NI ima isto funkcionalnost, ki pa je dopolnjena z interaktivnim peresom.

S temi projektorji prihranite veliko časa. S predstavitvijo lahko začnete, ne da bi pritisnili na kak gumb. Tri sekunde zatem, ko projektor priključite na vir energije, se zabava lahko prične, prav tako ga v trenutku lahko izključite, brez potrebe po čakanju, da se naprava ohladi. Projektorji Ricoh za izjemno kratke razdalje so idealni v prostorih, kjer je strop previsok ali preprosto neprimeren, da bi nanj obesili običajen projektor. Kljub temu je tak projektor dovolj kompakten, da ga diskretno skrijete, če to želite.

Več preberite na spletni strani podjetja Vibor: www.vibor.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več