Računalništvo, telefonija
15.05.2020 19:00

Deli z drugimi:

Share

Intel Core™ procesorji 10. generacije so pred vrati

Še malo pa bodo na voljo! Novi procesorji Intel Core™ 10. generacije. Prinašajo izjemne nadgradnje zmogljivosti, vključno z do 5.3 GHz, Intel® Wi-Fi 6 (Gig +), tehnologijo Thunderbolt™ 3, 4K HDR, inteligentnim sistemom optimizacije in še več.
Intel Core™ procesorji 10. generacije so pred vrati
Intel Core™ procesorji 10. generacije so pred vrati

V sredo, 20. maja bo Intel pričel s prodajo nove generacije Core™ procesorjev. Generacija je že 10. po vrsti in se ji reče “Comet Lake”. Prinaša pa kar nekaj novosti.

Novi procesorji Intel® Core™ 10. generacije prinašajo izjemne nadgradnje zmogljivosti za izboljšanje produktivnosti in osupljive zabave, vključno z do 5,3 GHz, Intel® Wi-Fi 6 (Gig +), tehnologijo Thunderbolt ™ 3, 4K HDR, inteligentno optimizacijo sistema in še več.

Povečana produktivnost
Vgrajene funkcije inteligentne učinkovitosti se učijo in prilagajajo, kar počnete, dinamično usmerite moč tam, kjer jo najbolj potrebujete. Procesorji Intel® Core™ 10. generacije s pomnilnikom Intel® Optane™ zagotavljajo odzivnost za boljše delo.

Najboljša povezljivost v svojem razredu

Z integrirano Intel® Wi-Fi 6 (Gig+), Intel® Ethernet Connection I225 in Thunderbolt ™ 3 tehnologijo, procesorji 10. generacije Intel® Core ™ zagotavljajo hitro, zanesljivo in vsestransko brezžično in žično povezljivost.

Premium zabava

Nova grafična arhitektura podpira izjemno žive vizualne izkušnje – kot je 4K HDR video in 1080p. Procesorji Intel® Core™ 10. generacije z grafiko Intel® Iris® Plus omogočajo zabavo kot še nikoli doslej.

Resno igranje

Uživajte v neverjetnem igranju z visokimi FPS-ji tudi med pretakanjem in snemanjem do 5,3 GHz. Turbo in Intel® Optane™ pospešek pomnilnika. Doma in na poti, odklenjeni (K) procesorji Intel® Core™ 10. gen napajajo vrhunske prenosne in namizne igralne računalnike.

Specifikacije za vsakogar

Z do 5,3 GHz2 Turbo, 8 jedri, 16 MB Intel® Smart Cache in overclocking3 plus Intel® Wi-Fi 6 (Gig +), Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB) in Intel® Dynamic Tuning Technology (Intel ® DTT) za nenehno optimizacijo sistema, procesorji prenosnikov Intel® Core ™ 10. Gen napajajo vrhunske prenosne sisteme za igralce in ustvarjalce.

Procesorji Comet Lake bodo na voljo od 20. maja dalje. Umesti se jih lahko na LGA1200 podnožje, ki bo sočasno predstavljeno tudi pri proizvajalcih osnovnih plošč kot npr. ASUS in GIGABYTE.

Veleprodaja: b2b.elkotex.si

Uvoznik in distributer: Elkotex d.o.o., Magistrova 1, 1000 Ljubljana


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več