Računalništvo, telefonija
01.06.2020 13:45
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Intesa Sanpaolo Bank omogoča odpiranje računa v celoti prek spleta

Intesa Sanpaolo Bank je predstavila novost, ki strankam močno olajša stik z banko ter omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo - odpiranje računa v celoti prek spleta. Za to vam ni več treba obiskati poslovalnice, pa tudi na obisk bančnega osebja na domu lahko pozabite. Udobno se torej namestite v naslanjač in odprite bančni račun v celoti prek spleta.
Udobno se namestite v naslanjač in odprite bančni račun v celoti prek spleta.
Udobno se namestite v naslanjač in odprite bančni račun v celoti prek spleta.

V časih, ko raje dvakrat pomislimo, preden gremo v zaprte prostore, kjer se dnevno izmenja več deset ali več sto ljudi, je takšna storitev več kot dobrodošla.

Do odprtja osebnega računa le v nekaj korakih

Na spletni strani Intesa Sanpaolo Bank lahko s klikom na povezavo ODPRI RAČUN varno odprete transakcijski račun le v nekaj minutah. Verjetno se sprašujete, kako opravite identifikacijo? Prek video klica z bančnim operaterjem. Enostavno, priročno in udobno.

Kaj potrebujete?

Pri odpiranju računa na daljavo boste potrebovali veljaven osebni dokument, davčno številko, mobilni telefon in spletno kamero z mikrofonom in zvočniki.

Ko se boste odločili odpreti račun prek spleta, lahko izbirate med dvema paketoma: paket Start, ki ga sestavljajo ključni bančni produkti ali paket Plus, ki vsebuje širši nabor storitev.

Dodatna ugodnost

Dodana vrednost sklenitve odpiranja novega računa prek spleta in s tem izbire enega od paketov je ta, da lahko nove stranke izkoristijo možnost izjemno ugodne obrestne mere v višini 1,5 % za 6-mesečno varčevanje, in sicer z najvišjimi zneski do 15.000 evrov za paket Start oziroma do 50.000 evrov za paket Plus.

Spletna in mobilna banka v novi, moderni preobleki

V Intesi Sanpaolo Bank so izdali povsem novi različici spletne in mobilne banke, ki nudita še večjo preglednost, osveženo podobo in veliko priročnih funkcij.

Hitra, enostavna in intuitivna aplikacija se v celoti prilagaja tudi slabovidnim osebam.

Uporabniška izkušnja z novima različicama spletne in mobilne banke:

  • Hiter in varen dostop v aplikacijo: Za varen vstop v spletno banko izberete funkcijo #withKEY, s pomočjo katere generirate enkratno geslo. Pri vstopu v mobilno banko pa na zaslonu uporabite funkcijo #withKEY, kjer preprosto vnesete kodo PIN ali uporabite skeniranje prstnega odtisa ali prepoznavo obraza.
  • Virtualna kartica za spletno nakupovanje: V okviru aplikacije si uporabniki lahko sami ustvarite virtualno kartico (trenutno na voljo kartica z odloženim plačilom Activa Mastercard), ki ima drugo številko, kot jo ima vaša izvorna kartica v plastični obliki. S tem si zagotovite večjo varnost pri spletnem nakupovanju, uporabite pa jo lahko za enkraten nakup ali za daljše obdobje.
  • Preprosto prenašanje denarja prijateljem: S funkcijo #withPAY lahko uporabniki aplikacije hitro in enostavno prenašate denar svojim prijateljem, katerih kontakte imate shranjene v pametnem telefonu. Tako lahko brez prijave v aplikacijo izvajate ali prejemate želena nakazila.
  • Sprotno varčevanje z majhnimi zneski: spoznajte zabavno obliko varčevanja s funkcijo #withSAVE. Pri vsakem nakupu s plačilno kartico na POS terminalu lahko znesek zaokrožite navzgor, razlika pa se prenese v vaš virtualni hranilnik.

Mobilna banka ponuja še več drugih funkcionalnosti. Poglejte si jih TUKAJ.


ODPRITE RAČUN v nekaj minutah iz domačega naslanjača in že danes spoznajte banko prihodnosti.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več