Računalništvo, telefonija
03.06.2020 12:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Intesa Sanpaolo Bank ponuja storitev Apple Pay tudi svojim imetnikom kartic Mastercard

Apple Pay ponuja preprost, varen in zasebni način plačevanja.
Intesa Sanpaolo Bank ponuja storitev Apple Pay tudi svojim imetnikom kartic Mastercard
Intesa Sanpaolo Bank ponuja storitev Apple Pay tudi svojim imetnikom kartic Mastercard

Intesa Sanpaolo Bank svojim strankam, imetnikom plačilnih kartic Activa Mastercard, omogoča uporabo storitve Apple Pay, ki ponuja preprosta, varna in zasebna mobilna plačila.

Banka s tem želi dodatno razširiti krog uporabnikov Apple Pay na stranke, ki so imetniki Applovih naprav in poleg debetne kartice uporabljajo tudi Activo Mastercard, kartico z odloženim plačilom.

Varnost in zasebnost sta osrednja elementa Apple Pay. Ko z Apple Pay uporabljate svojo plačilno kartico Activa Mastercard, se številka kartice ne shrani na napravi ali strežnikih družbe Apple. Sistem namesto tega napravi dodeli unikatno namensko številko (Device Account Number), ki se šifrira in varno shrani v elektronskem čipu na vaši napravi. Vsaka transakcija se potrdi z uporabo enkratne dinamične varnostne kode.

Namestitev Apple Pay je preprosta, uporabniki pa bodo še naprej deležni vseh ugodnosti in nagrad, ki jih nudijo kartice Mastercard.

Potrošniki lahko z Apple Pay svoj iPhone, Apple Watch, iPad in iMac uporabljajo za hitra in priročna plačila v trgovinah, na spletnih straneh in v aplikacijah.

Nakupovanje z Apple Pay znotraj aplikacij ali na spletu z uporabo brskalnika Safari pomeni, da ni več potrebe po izpolnjevanju dolgoveznih obrazcev z uporabnikovimi podatki ali ponovnem vnašanju podatkov glede naslova za dostavo in podatkov za obračunavanje. Vsak nakup z uporabo Apple Pay je potrjen z uporabo kamere ali čitalnika prstnih odtisov ter tehnologij Face ID in Touch ID ali z geslom naprave.

Za več informacij o Apple Pay obiščite bančno spletno stran www.intesasanpaolobank.si


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več