15.02.2019 08:20
Posodobljeno 5 let nazaj.

iPROM s tehnologijo veriženja podatkovnih blokov za večjo transparentnost v digitalnem oglaševanju

iPROM je svojo infrastrukturo za oglaševanje v digitalnih medijih nadgradil z dnevnikom sprememb in bloki transakcij, ki temeljijo na tehnologiji veriženja podatkovnih blokov. Nova iPROMova rešitev zagotavlja unikaten digitalni odtis oglasa, ki v distribucijo komercialnih vsebin vnaša večjo transparentnost.

iPROMov Dnevnik sprememb in transakcij je odprtokoden, kriptiran dnevnik, ki poenostavlja, standardizira in decentralizira proces transakcij oglasov v digitalnih medijih. Nova rešitev zagotavlja večjo transparentnost in celostno sledljivost distribucije komercialnih vsebin v digitalnem oglaševalskem ekosistemu.

iPROMova inovacija, ki deluje na tehnologiji zasebnega veriženja podatkovnih blokov, omogoča transparentno spremljanje realizacije in optimizacije oglaševalskih akcij. iPROM s tehnologijo veriženja podatkovnih blokov v digitalno oglaševanje vnaša trajno in transparentno sledljivost spletnih oglasov ter lažje in hitrejše trgovanje z oglasnim inventarjem.

Celotno sporočilo za javnost si preberite na https://tinyurl.com/y3hrbybr.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iPROM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iPROM d.o.o.

iprom logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iPROM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66