Računalništvo, telefonija
28.02.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

IR paneli so odlična rešitev za vsak dom

.. Odločitev, kako bomo ogrevali svoj dom, je zelo pomembna, saj načina ogrevanja po vsej verjetnosti v naslednjih nekaj letih ne bomo spreminjali. Prav zato je toliko bolj pomembno, da pred odločitvijo dobro razmislimo ..
IR paneli so odlična rešitev za vsak dom
IR paneli so odlična rešitev za vsak dom

Načinov ogrevanja doma je ogromno, predvsem pa je razlika v udobju in stroških, ki jih bomo zanj namenili.

Zagotovo je ogrevanje z IR paneli eno bolj varčnih in učinkovitih, s tem pa tudi zanimivejših načinov ogrevanja v zadnjem obdobju. Nekateri ga poznajo, drugi so zanj slišali, a o tem ne vedo dovolj, za tretje je IR ogrevanje popolna novost.

Zakaj IR paneli?

Prav IR paneli se najbolj približajo naravnemu procesu segrevanja. Delujejo tako, da posnamejo sončne žarke in že pri nižjih temperaturah ustvarijo občutek ugodja. Primerni so za vse prostore, od dnevnih sob do kopalnic. Pritrdimo jih lahko na stene, les, keramiko, pa tudi na mavčne plošče in druge podlage. Ker gre za modularni sistem ogrevanja, ima vsak izmed prostorov svoj termostat, s katerim lahko prilagajamo temperaturo.

Skoraj neopazni in izredno učinkoviti

IR paneli EKOWERM so izbira za zahtevne kupce, ki vedo, kaj so kakovost, trajnost in konec koncev tudi estetika. IR paneli EKOWERM so v celoti izdelani v EU. Vsekakor sta prednosti tudi 10-letna garancija in 30 let pričakovane življenjske dobe. Paneli EKOWERM so brez okvirja, bele barve (bela prašno barvana kovina), v prostoru pa jih lahko namestite na steno ali na strop, kjer bodo skoraj neopazni.

Če izpostavljamo prednosti izdelka, zagotovo ne moremo mimo tega, da se ponaša z izredno učinkovitostjo in do 70 odstotkov nižjo temperaturo hrbtne strani panela, ki je obrnjena proti steni.

Kaj pa stroški?

Prav poraba je največja prednost IR panelov. V primerjavi z drugimi energenti, ponujajo IR plošče enega izmed najcenejših in najbolj udobnih načinov ogrevanja. Glede na ostale energente, kot so kurilno olje, plin, električni radiatorji ali leseni peleti, boste prihranili od 15 do 70 odstotkov energije. Manj bi najverjetneje porabili s toplotno črpalko, a je investicija pri toplotni črpalki vsaj še enkrat tolikšna.

Upravljanje na daljavo

V pametnih domovih lahko ogrevanje z IR paneli reguliramo s pametnim termostatom preko telefona, tablice ali računalnika. Digitalni termostat SMART WIFI omogoča nadzor nad ogrevanjem kjerkoli in kadarkoli, imeti pa morate dostop do interneta. Kjerkoli ste, lahko preverite trenutno stanje v vašem domu in po potrebi tudi spreminjate nastavitve termostata.

Ponudnik je ključen

Da pri nakupu, montaži in konec koncev uporabi IR panelov vse poteka kot mora, je ključen tudi ponudnik. V podjetju Gatom stranki zagotovijo strokovno svetovanje na podlagi večletnih izkušenj, ponašajo pa se tudi z izredno široko paleto IR panelov.

Nudijo brezplačno strokovno svetovanje in načrt postavitve panelov, brezplačen informativni izračun porabe energije, brezplačno dostavo in hitro ter kakovostno montažo po vsej Sloveniji, ob doplačilu tudi v hrvaški Istri.

Številne zadovoljne stranke potrjujejo tudi njihovo hitro odzivnost in dobavo materialov. »Vložek pri IR panelih se nama je zdel v primerjavi z ostalimi, standardnimi izvedbami ogrevanja, občutno nižji. Tako sva kontaktirala kar nekaj ponudnikov in se na koncu odločila za Gatom. Odzivnost je bila hipna, držali so se vseh dogovorov in tako sva se odločila za nakup. Danes, ko so tu hladni dnevi in prihaja zima, ne moreva skriti navdušenja,” je le eno številnih mnenj zadovoljnih uporabnikov.

V primeru, da IR paneli za stranko niso optimalna rešitev, nudijo tudi druge možnosti, ki jih najdete na spletni strani gatom.eu. (P.R.)

#######################

OKVIRČEK:

Za bralce RAČUNALNIŠKIH NOVIC in obiskovalce SEJMA DOM v podjetju GATOM nudijo do 40 odstotkov popusta pri nakupu IR panelov in termostatov blagovne znamke EKOWERM.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več