Računalništvo, telefonija
10.07.2020 09:03
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

iRobot prejel več nagrad za najboljše oblikovalske dosežke v letu 2020

iRobot se kot izdelovalec pametnih robotov, ki nam olajšajo hišna opravila, kot za stavo osvaja nagrade, in podjetje jih je v svoji več kot 30-letni zgodovini prejelo že ogromno. Tudi leto 2020 ni izjema.
iRobot je prejemnik večih nagrad za najboljše oblikovalske dosežke in izdelke v letu 2020.
iRobot je prejemnik večih nagrad za najboljše oblikovalske dosežke in izdelke v letu 2020.

V letu 2020 iRobot ne počiva na lovorikah, temveč raste in razvija nove in nove naprave, ki osvajajo naše domove. Vemo pa, da gresta tehnologija in oblikovanje z roko v roki. Še tako odlična in tehnološko izpopolnjena naprava bo brez modernega dizajnerskega izgleda ostala neopažena. Mora biti seveda tudi inovativna, funkcionalna, trajnostno naravnana … To pri iRobotu zelo dobro vedo in trud prinaša ustrezne rezultate.

iRobot je tako prejemnik nagrad za najboljše oblikovalske dosežke in izdelke v letu 2020: nagrada Red Dot »Best of the Best«, nagrada »iF DESIGN«, častni prejemnik nagrade za inovacije »CES Inovations«.

Podjetje iRobot je doslej prodalo več kot 30 milijonov gospodinjskih robotov po celem svetu. Nedavno lansirana sesalnik Roomba s9+ ter robotski čistilec tal Braava jet m6 z možnostjo samodejnega zaporednega delovanja, prelomno tehnologijo, uglajeno obliko ter možnostjo integracije s pametnimi hišami, sta prejela najvišja priznanja vodilnih mednarodnih tekmovanj v oblikovanju:

Nagradi Red Dot »Best of the Best« za leto 2020

Tako Roomba s9+ s tehnologijo samodejnega praznjenja Clean Base™ kot tudi pomivalec tal Braava jet m6 sta prejela prestižno nagrado Red Dot »Best of the Best« za oblikovalske dosežke leta 2020. Nagrada »Best of the Best« izpostavi najboljše med odličnimi. Podeljena je le najboljšim in najbolj vrhunsko oblikovanim izdelkom v kategoriji.

Nagrada za oblikovanje »Red Dot« je eno največjih oblikovalskih tekmovanj na svetu. Leta 2020 so proizvajalci iz več kot 60 držav na tekmovanje prijavili preko 6500 izdelkov v več kot 50 različnih tekmovalnih kategorij. Le 1,5 % prijavljenih izdelkov je osvojilo nagrado Red Dot »Best of the Best«. Mednarodna žirija, sestavljena iz 40 strokovnjakov iz različnih področji se zbere vsako leto že 60 let in proglasi najbolje oblikovane izdelke tekočega leta. Med zasedanjem, ki traja več dni, preizkušajo in razpravljajo o izdelkih, da dosežejo trdno osnovano odločitev glede kakovosti oblikovanja prijavljenih izdelkov. Ves čas ostajajo zvesti svojemu načelu »iskanja dobrega dizajna in inovativnosti«, njihove ocene pa se osredotočajo na kriterije inovativnosti, funkcionalnosti, oblikovne kakovosti, trajnosti in ergonomije.

Roboti podjetja iRobot so v preteklosti že prejeli najprestižnejšo nagrado Red Dot “Best of the Best”. V letu 2019 je omenjeno nagrado prejel robotski sesalnik Roomba i7+.

Dodatne informacije o nagradi Red Dot lahko najdete na: www.red-dot.org.

Nagrada iF DESIGN 2020

Podjetje iRobot je z robotskim sesalnikom Roomba s9+ letos prejelo še eno svetovno znano oblikovalsko priznanje, in sicer na tekmovanju iF DESIGN. Nagrada iF DESIGN je že več kot 60 let pokazatelj vrhunske kakovosti in izjemnega oblikovanja.

Robotski sesalnik Roomba s9+ je z edinstvenim sistemom čiščenja, tehnologijo PerfectEdge™ in povezovalno tehnologijo Imprint™, ki omogoča sesalniku Roomba s9+ da samodejno deluje v povezavi s pomivalcem tal Braava jet m6, prepričal 78 člansko žirija neodvisnih strokovnjakov iz celega sveta.

Poleg omenjenih dveh največjih oblikovalskih nagrad v letu 2020 robotska sesalnika Roomba s9+ in i7+ ter Braava jet m6 še naprej prejemajo nagrade v raznih publikacijah za uporabnike in na spletnih straneh z ocenami kupcev.

  • Robotski sesalnik Roomba s9+ je častni prejemnik nagrade CES za inovacije v letu 2020. Več informacij lahko najdete na spletni strani CES.
  • Revija WIRED UK je priporočila robotski sesalnik Roomba i7+ in ga označila za najboljši robotski sesalnik leta 2020.
  • Robotski čistilec/pomivalec tal Braava jet m6 je za inovativnost, kakovost, obliko, preprosto uporabo ter funkcionalnost prejel nemško nagrado PLUS X.
  • Revija Real Homes je robotskem sesalniku Roomba s9+ in čistilcu/pomivalcu tal Brava jet m6 podelila naziv »najboljši nakup« ter ju ocenila s petimi zvezdicami od petih.

Če vas zanima več o naboru izdelkov podjetja iRobot, zgodovini podjetja ali bi radi preizkusili enega od novih, najnaprednejših robotov > www.irobot.si, kjer vam bodo z veseljem tudi priskočili na pomoč.

Preberite še:

Še vedno zapravljate čas s sesanjem? iRobot Roomba delo opravi namesto vas

iRobot Roomba: leta raziskav in inovacij za najboljše rezultate

iRobot Roomba: Odgovori na glavne pomisleke in dileme potrošnikov?


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iRobot Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri iRobot Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iRobot Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več