Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

12.07.2019      12:00
G-SERVER

Iščete super strežnik? VPS cloud je prava izbira

.. Razmišljate o zahtevni spletni strani, portalu ali o spletni trgovini? Pri tem sta hitrost in odzivnost ključnega pomena, saj boste le tako dosegali zadane rezultate. Omislite si VPS strežnik ..

VPS strežnik je virtualni strežnik, popolnima ločen, s svojimi viri in internetnim dostopom. Najpogosteje se uporablja prav za zahtevne spletne strani, portale in spletne trgovine, ki želijo zagotovljeno odzivnost in hitrost. VPS strežnike lahko ponudnik popolnoma prilagodi uporabniku ter ga ustrezno zavaruje s požarnimi zidovi in preizkušeno programsko opremo. VPS pa največkrat zahteva poglobljeno znanje o strežnikih. Če uporabnik tega znanja nima, podjetje G-SERVER ponuja nadgradnjo vzdrževanja celotnega strežnika, osnovne posodobitve strežnika pa so že vključene v ceno, ki je objavljena na spletni strani.

G-SERVERjevi VPS strežniki omogočajo več nadgradenj, ki zagotovaljajo napredno zaščito pred neželeno pošto (spam), napredni požarni zid in LiteSpeed spletni strežnik. Prav slednji je tukaj ključnega pomena, saj močno poveča varnost in hitrost strežnika, kar na koncu prinaša prihranek,saj je strežnik z manjšo konfiguracijo zmožen servirati več obiskov spletnih strani.

V partnerstvu z Lenovo in IBM

G-SERVER d.o.o. je uradni TIER-2 partner podjetij Lenovo in IBM, kar pomeni, da ima privilegij pridobivanja najnovejše tehnologije po ugodnih cenah, zato ni presenetljivo, da uporablja izključno strežnike z diskovnimi enotami omenjenih dveh proizvajalcev. Podjetje ima v Ljubljani dva ločena podatkovna centra, ki sta povezana z optično povezavo (20Gbit/s), kar omogoča živo migracijo virtualnih strežnikov.

VPS strežnike uporabnikom največkrat aktivirajo na Linux sistemih z cPANEL ali directadmin nadzorno ploščo. Slednje omogočajo napredne funkcije za podjetja (spletna stran, elektronska pošta, koledarji, imeniki, skupni koledarji …). Uporabnikom aktivirajo že zaščiteni strežnik, kar pomeni, da uporabnik prejme v uporabo že zavarovanega.

Imajo pa tudi rešitve za večje sisteme, ki omogočajo povezavo večjega števila VPS strežnikov z napredno replikacijo podatkovnih baz MariaDB.

Napredna podpora 24 ur na dan

Uporabnikom sta na voljo osnovna podpora in napredna podpora za enterprise VPS strežnik. Slednja omogoča proaktivni monitoring vseh sistemov 24 dnevno vse dni v tednu in odzivni čas približno 30 minut. Za odpravo napak skrbi ekipa inženirjev, ki ves čas spremlja strežnike preko posebnih nadzornih sistemov.

Zakaj izbrati njihovo VPS gostovanje?

Poleg ROOT dostopa, strežniki podjetja G-SERVER ob naročilu lahko vsebujejo že prednameščeno nadzorno ploščo cPANEL, ENSIM, DirectAdmin ali kaj drugega. Njihovi strokovnjaki so usposobljeni za vzdrževanje omenjenih nadzornih plošč, kar zagotavlja zanesljivo delovanje in odlično podporo.

Virtualni strežnik optimizirajo za določeno nadzorno ploščo. V testnih sistemih, ki jih imajo na voljo, obstajajo odlični pogoji za testiranje in iskanje optimalnih rešitev, da 100% izkoristite zakupljene storitve. Vsi strežniki so prilagodljivi po vaših željah.

VPS strežniki delujejo na profesionalni virtualizaciji, kar omogoča neomejeno možnosti za optimizacijo. V podjetju G-SERVER vedno stremijo k napredku, ki jim prinaša konkurenčno prednost. Z njihovimi VPS sistemi je delovanje skoraj enako kot pri najetem fizičnem strežniku. Zaradi visoke stopnje napredka se ta meja iz leta v leto zmanjšuje.

Stabilne in hitre storitve

Kaj je shared hosting? Shared hosting se od VPS razlikuje v tem, da je shared uporabnik na strežniku, kjer je več uporabnikov. V podjetju G-SERVER je na voljo tehnologija, ki uporabnikom omogoča visoko hitrost na cPANEL strežnikih. G-SERVER veliko vlaga v sam razvoj webhosting strežnikov, kar pomeni, da sisteme, ki jih upravljajo, odlično poznajo. So tudi partner podjetij Cloudlinux, Directadmin, Cpanel, magicSpam in Litespeed. Kombinacija napredne tehnologije in testnih okolij jim omogoča, da so njihove storitve stabilnejše in hitrejše.

Bistvo dobrega strežniškega sistema ni v eni sami točki. Poudarek na SSD ne pokaže dejanskega stanja sistema. Potreben je širši pogled na programsko opremo, virtualizacijo, upravljalce sistema in strojno opremo. Da sistem dobro deluje ter na dolgi rok prinese dober donos in zadovoljstvo uporabnikov pa je potreben skupek vsega naštetega.

Več preberite na www.g-server.com.

Povezave:G-server

Ti je mar za varnost, ko na telefon nalagaš aplikacije?

Huawei s tehnologijo 5G, ki je hitrejša, cene... 5
TistoPravo  |  Preko kabla stalnih 1mb/s pomeni več kot...
Kako predhodno namestiti posodobitev Windows ... 1
Domen Valentinuzzi  |  Je že dost ok za namestitev, ker je tudi...
Novosti na T-2 televiziji 1
Lara Požun  |  Manjka jim še kar nekaj do ostalih konku...
Sony presenetil z nadvse zanimivim telefonom 1
Matjaz Mraz  |  Jaz imam ze 4 Xperio in nimam nobenih te...
Uporabniki naprav Android spet v težavah 3
TheJanez59 .  |  Ni šans !