Računalništvo, telefonija
02.12.2020 14:38

Deli z drugimi:

Share

Iskratelovi inovaciji Innbox Mesh Wi-Fi srebrno nacionalno priznanje GZS-ja

Iskratelov Innbox Mesh Wi-Fi avtorja Gašperja Berčiča in ekipe je na svečani podelitvi priznanj najboljšim slovenskim inovacijam in inovatorjem, ki poteka pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), prejel srebrno priznanje.
Srebrna inovacija Iskratel Innbox Mesh operaterska rešitev razprostrtega omrežja, ki zagotavlja popolno pokritost doma z brezžičnim signalom, je sploh zdaj, v času množičnega dela in šolanja od doma, zelo uporabna rešitev.
Srebrna inovacija Iskratel Innbox Mesh operaterska rešitev razprostrtega omrežja, ki zagotavlja popolno pokritost doma z brezžičnim signalom, je sploh zdaj, v času množičnega dela in šolanja od doma, zelo uporabna rešitev.

Innbox Mesh operaterska rešitev razprostrtega omrežja zagotavlja popolno pokritost doma z brezžičnim signalom ob manjšem številu dostopovnih točk. Namestitev razprostrtega omrežja poteka samodejno, brez ročnega nastavljanja, operaterjem pa omogoča oddaljeno upravljanje, nastavljanje storitev in diagnostiko, vse upravljanje pa je povezano z avtokonfiguracijskim sistemom ter integrirano v domače prehode širokopasovnega dostopa (t. i. modeme). Z rešitvijo si operaterji znižajo operativne stroške, saj lahko optimizirajo delovanje omrežja ter odpravijo možne težave, še preden uporabniki to opazijo. Ti pa lahko nadzorujejo in nastavljajo delovanje domačega brezžičnega omrežja s pomočjo prijazne mobilne aplikacije. Rešitev je zelo pomembna prav v zdajšnjem času množičnega dela in šolanja na domu. Več o tem, kako deluje pametna Wi-Fi mreža, si lahko preberete na tej povezavi.

GZS že 18. leto podelila priznanja za najboljše inovacije
V okviru Dneva inovativnosti je GZS na sinočnji slovesnosti, tokrat prvič v povsem digitalnem formatu, že 18. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Podeljenih je bilo 11 zlatih, 24 srebrnih, pet bronastih priznanj, dve posebni priznanji za mlado podjetje, eno posebno priznanje za inovacijski izziv – povezovanje kulturno-kreativnih industrij in gospodarstva. Nagrajena je bila tudi najboljša inovacija leta po izboru javnosti. Vsi nagrajenci so predstavljeni na tej povezavi.

Za priznanja na nacionalni ravni se je potegovalo 43 najboljših inovacij iz vse Slovenije. Nacionalno priznanje GZS za najboljše inovacije predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji. Letošnji Dan inovativnosti je pred večerno slavnostno podelitvijo priznanj udeležencem iz kar 50 držav v dopoldanskem času ponudil tudi e-konferenco Simptomi kreativnosti s številnimi gosti iz Slovenije in tujine.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kontron, d. o. o.
Za več informacij so vam na voljo pri Kontron, d. o. o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kontron, d. o. o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več