Računalništvo, telefonija
30.10.2020 07:27
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izberite neverjetni Samsung pametni telefon in kot darilo prejmite Samsung pametno uro

Kupite enega izmed najbolj priljubljenih Samsung Galaxy naprav in kot darilo boste prejeli Galaxy Watch 46 mm. Ta edinstvena ponudba velja od 22. oktobra do vključno 22. novembra oz. do razprodaje zalog.
Izberite neverjetni Samsung pametni telefon in kot darilo prejmite Samsung pametno uro
Izberite neverjetni Samsung pametni telefon in kot darilo prejmite Samsung pametno uro

Medtem, ko ste si nekateri že naredili seznam daril, se drugi do zadnjega trenutka sprašujete, kaj podariti najbližjim. Kaj podariti staršem, sestri, bratu, prijatelju ali partnerju? Uporabno darilo, nedvomno.

Kaj, če bi imeli možnost obdarovati sebe in bližnjega istočasno? Sedaj je to mogoče, zahvaljujoč Samsung promociji. Vsi, ki boste v času posebne ponudbe, od 22. oktobra do vključno 22. novembra 2020 oz. do razprodaje zalog, pri pooblaščenih Samsung partnerjih kupili enega izmed neverjetno zmogljivih Samsung Galaxy naprav – S20 FE, S20 FE 5G, S20, S20 5G, S20 +, S20 + 5G, S20 Ultra, S20 Ultra 5G, Note 20, Note 20 5G, Note 20 Ultra, Note 20 Ultra 5G, Fold, Z Fold2 ali Z Flip , kot darilo prejmete Galaxy Watch 46mm. Popolno, kajne?

Poleg super darila, lahko z Galaxy Watch 46 mm bližnje spodbudite k splošnemu dobremu počutju in telesni kondiciji. Galaxy Watch 46 mm pametno uro lahko sedaj uskladite z življenjskim stilom s pristnostjo, ki se kaže skozi širok izbor številčnic z učinki globine in svetlobe. Okrogla številčnica, osenčenost kazalca in tiktakanje ustvarjajo občutek prave ure.

Izberite popoln Samsung pametni telefon

Pametni telefoni serije Note in S so sinonim za naprave, ki premikajo meje uporabniških izkušenj. Medtem ko je serija Galaxy Note20 popolna za zahtevne poslovne uporabnike, saj kot prva združuje pisalo s telefonom in za katero lahko enostavno rečemo, da predstavlja pametne telefone, ki so računalnik v vašem žepu, za serijo Galaxy S20 velja naslednje: pametni telefoni serije S20 so edinstvena izbira za urbane duše, ki si želijo največ od svojega telefona.

Samsung je v letošnjem letu predstavil neverjetne naprave, ki dvigujejo inovativnost, večopravilnost in dizajn pametnih naprav na popolnoma nov nivo. Tukaj je Galaxy Z Flip, ki z revolucionarnim prožnim steklom, samostoječo kamero in dvojno baterijo, spreminja obliko prihodnosti. In edinstveni Galaxy Z Fold2, ki ga odlikujejo vrhunske zmogljivosti, pregibni zaslon, celodnevna baterija ter popolno prilagajanje vaši dlani. To je telefon, ki odpira naslednje poglavje mobilne telefonije.

Edinstveni program zvestobe za vse zveste Samsung uporabnike

Da bi si zagotovili čudovito darilo Galaxy Watch 46 mm, se po nakupu izbranega Samsung Galaxy pametnega telefona vpišete v aplikacijo Samsung Members. Prav tako ne spreglejte dodatnih prednosti, ki vam jih prinaša Samsung program zvestobe in ga najdete v aplikaciji Samsung Members.

Izkoristite posebno ponudbo do 22. novembra 2020 oz. do razprodaje zalog in ob nakupu izbranega Samsung Galaxy pametnega telefona prejmete še čudovito Galaxy Watch 46 mm.

Za več informacij obiščite www.samsung.com/si/offer/good-decision-promo/


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več