D-Link 3G USB adapter za SAMO 35,80 €!

Cena: 55,00€

USB adapter D-Link je naprava, ki jo nujno potrebujete, če želite do svetovnega spleta dostopati v območju, kjer ni na voljo 802.11 omrežja.

Zanesljiva tehnologija. Kjer koli že ste DWM-156 vam ponuja zanesljivo širokopasovno povezljivost. Največja prenosna hitrost podatkov znaša 7,2 Mbps. DWM-156 podpira 3G HSDPA tehnologijo, ki ponuja izboljšanje prenosnih hitrosti in območje dosega. 3G je tudi nazaj združljiva s 3G in 2,5G tehnologijo.

Poleg izjemnih tehničnih lastnosti, pa boste navdušeni tudi nad hitro in preprosto namestitvijo. Priložena programska oprema omogoča dostop do telefonskega imenika in SMS sporočil shranjenih na SIM kartici.

Povezljivost v svetovni splet pa ni edina možnost USB adapterja. Deloval bo tudi kot bralnik pomnilniških kartic MicoSD in vam tako zagotovil, da boste poleg omrežja s seboj prenašali tudi pomembne podatke in datoteke.

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808