22.05.2020 13:00

Kako vam Huawei odpira vrata do boljših video klicev?

S svileno gladkim videom in kristalno čistim zvokom se premijski pametni telefoni družine Huawei P40 najboljše obnesejo z brezžičnimi slušalkami FreeBuds 3.

Huawei je pred kratkim predstavil najnovejše pametne telefone družine P40, ki so jih uporabniki zelo lepo sprejeli, saj ponujajo najboljše tehnologije in najboljšo strojno opremo, ki je na voljo. Odlikujejo jih vrhunske fotografske zmogljivosti, nepremagljiva življenjska doba baterij in brezšivna povezljivost z napravami Huaweievega ekosistema »1 + 8 + N«. Pa tudi prilagojenost storitvam video klepetanja.

Video komunikacija postaja vse bolj priljubljena zaradi dela od doma, pa tudi, ker je komunikacija iz oči v oči poglobljena in bolj osebna. Huawei je skupaj z novimi pametnimi telefoni zato predstavil tudi storitev video klepeta MeeTime (na slovenskem trgu še ni na voljo), ki je še posebej prilagojena zagotavljanju zelo kakovostnega zvoka pri souporabi brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds 3.

Kristalno čisti zvok v vseh primerih rabe

Največkrat se med video komuniciranjem pritožujemo zaradi izredno slabega zvoka, ki je posledica govorjenja in poslušanja preko zvočnika in mikrofona prenosnega računalnika. Uporaba brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds 3 pa zvočno izkušnjo postavi na novo raven. Ponujajo namreč kristalno čisti zvok, aktivno dušenje hrupa in dolgo življenjsko dobo baterij. Zvok je zato odličen v vseh okoljih, klepetate pa lahko več ur brez prekinitve.

Huawei FreeBuds 3 so prve brezžične slušalke v svoji kategoriji z aktivnim dušenjem hrupa. Imajo pa tudi tipalo, ki beleži tresljaje kosti, medtem ko govorite, ter pametno izboljšuje človeški glas. Klici so veliko jasnejši, pa naj gre za običajne telefonske razgovore ali sodelovanje v pomembni video konferenci, kakovost pa neodvisno od hrupa okolice, v kateri ste se znašli. Kljub omenjenim zmogljivostim pa sta ušesna čepka majhna in lahko ter oblikovana, da lepo ležita v ušesih in zagotavljajo tudi večurno udobno uporabo.

Ker slušalke nimajo žic, vas med uporabo te ne morejo motiti, poskrbljeno pa je tudi za takojšno povezavo. Ko odprete polnilno škatlico, v kateri sta čepka varno shranjena, se skoraj v trenutku povežeta brez Bluetootha z vašo Huaweievo napravo. Tudi če ste pozni in ste zamudili začetek video konference, lahko vanjo hitro vskočite.

Nadgrajena video in zvočna izkušnja

Številni ponudniki storitev video klepetanja in video konferenc ne zagotavljajo kakovostnega videa, o tem pa po internetu kroži veliko šal. Zato se je Huawei odločil zgraditi lasno storitev MeeTime. Kot veliko drugih izdelkov in storitev podjetja Huawei, tudi ta premika meje možnega z izboljšavami videa polne razločljivosti HD (1080p). S pomočjo Huaweieve tehnologije prepoznave obraza namreč storitev optimizira kakovost slike in s tem izboljšuje njeno jasnost ne glede na svetlobne razmere. Ko pa sprejme video slabše razločljivosti, pa le tega popravi z algoritmom »Super Resolution«. Kakovostni video klepet je zato omogočen tudi v razmerah, kadar hitrosti prenosa podatkov niso največje.

Brezžične slušalke Huawei FreeBuds 3 učinkovito zajemajo človeški glas, da zagotavljajo komunikacijo, ki je enaka, kot če bi se pogovarjali iz oči v oči. Pri tem pa vas zaradi učinkovitega dušenja hrupa ne bodo motili niti zvoki okolice. Pomembno pa je tudi, da sta zvok in slika odlično sinhronizirana, kar je še zadnja podrobnost za odlično video komunikacijo. Zato je zdaj popoln čas, da se opremite s Huaweievimi napravami in začnete uživati v storitvah, ki jih podjetje nudi.

Poleg pametnega telefona srednjega razreda P40 lite v družino P40 sodijo še premijski modeli P40, P40 Pro in P40 Pro+. Odlikujejo se v zmogljivih procesorjih, poudarek na fotografski odličnosti in tudi tržnici AppGallery, ki je postala osrednje mesto za priljubljene lokalne in globalne aplikacije za uporabnike naprav Huaweia.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.