Računalništvo, telefonija
02.07.2015 14:05

Deli z drugimi:

Share

Kako varčno vozite? Brezplačno do analize!

Vsi se zavedamo, da način vožnje vpliva na porabo goriva. Toda koliko lahko dejansko porabimo? Se moramo res voziti le 110 km/h na avtocesti? Kje je meja med varčno in praktično vožnjo? Je moja vožnja dovolj varčna ali jo lahko izboljšam brez da bi to drastično vplivalo na čas vožnje?
Eko2Go je slovenski sistem za varčno vožnjo
Eko2Go je slovenski sistem za varčno vožnjo

S pomočjo ozaveščanja o koristih nizko potratne vožnje je slovenski trg pokazal izredno zanimanje za Eko2Go. Gre za slovensko aplikacijo, ki analizira vašo vožnjo in pokaže kje lahko privarčujete s spremenjenim načinom vožnje. Njeni uporabniki v povprečju porabijo kar 18 % manj goriva na mesec. Sistem bo spremljal način vožnje, porabo goriva, prekoračitve hitrosti, ki vplivajo na presežek porabe goriva in prekomerno obrabo vozila. Privarčujemo še na pnevmatikah, izrednih servisih, vozniki pa hvaležno vzorec varčne vožnje prenesejo tudi v osebno rabo. Eko2Go lahko uporabimo na vseh tipih osebnih, kombiniranih in gospodarskih vozilih.

Za zveste bralce Računalniških novic smo izbrskali kako se lahko z le enim všečkom potegujete za paket 6-mesečne brezplačne uporabe priljubljene storitve Eko2Go za pomoč pri bolj varčni vožnji.

>> Obiščite Facebook stran Sledenje, d. o. o., stisnite »všeč mi je« na objavi »Pridobite si brezplačen sistem …« in že boste vključeni v žreb!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SLEDENJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SLEDENJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Podjetje Sledenje, informacijske storitve d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SLEDENJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888