Računalništvo, telefonija
26.10.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Kamera, s katero boste brez skrbi

.. Pametni domovi počasi, a vztrajno prihajajo v naša stanovanja. Sestavni del sistema so pametne kamere s funkcijami, o katerih smo pred desetletjem lahko le sanjali ..
Kamera, s katero boste brez skrbi
Kamera, s katero boste brez skrbi

Pametne kamere so odlična rešitev za nadzor doma in njegove okolice, pa tudi pisarne ali poslovne stavbe, morda vikenda. In ne samo to – moderni pametni nadzorni sistemi omogočajo, da sliko dobesedno pogledamo kadarkoli in kjerkoli na svojem pametnem mobilnem telefonu. Najboljše kamere omogočajo tudi nočno snemanje, imajo vgrajen senzor gibanja in podobno.

Reolink je proizvajalec visokokakovostnih brezžičnih kamer, ki jih lahko upravljamo s pregledno aplikacijo, s katero boste imeli vse pod nadzorom, tudi ko vas ne bo doma. Podjetje razvija pametne rešitve tako za domače kot tudi za profesionalne uporabnike, tako da boste v njihovem naboru zagotovo našli kamero ali sistem kamer, ki je primeren za vas. Reolink že 10 let ustvarja najboljše varnostne rešitve, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejšega kupca. Poznajo rešitev za vsak, še tako zahteven izziv, zato njihove rešitve po svetu uporablja že več sto tisoč uporabnikov.

Možnost SIM kartice, dvosmerne komunikacije …

Reolink Go je brezžična zunanja varnostna kamera, ki je odlična rešitev za varnost vaše nepremičnine. Morda na območju, kamor jo postavljate, nimate stabilnega Wi-Fi omrežja? Nimate možnosti električnega napajanja? Ni problema – v kamero s polnilno baterijo lahko vstavite SIM kartico z omrežjem 3G ali 4G LTE in povezava ne bo več predstavljala težave. Vgrajena baterija z možnostjo solarnega napajanja bo poskrbela za stalno napajanje. Kamera ima tudi zelo občutljiv senzor gibanja, ki zajame človeško gibanje in ob tem sproži opozorilo na vašem mobilnem telefonu.

Uživali boste lahko v Full HD (1080p) posnetkih in šestkratnem digitalnem zoomu. Kamera omogoča vidni kot 110 stopinj, s tem pa boste lahko »pokrili« kar široko območje in nobena podrobnost ne bo ubežala vašemu očesu. Kamera se odlično izkaže tudi v zelo slabih svetlobnih pogojih vse do razdalje okoli 10 metrov. Ima namreč vgrajen kakovosten Starlight CMOS senzor in 6 IR LED diod. Zahvaljujoč vodoodpornemu ohišju (IP65) jo lahko postavite kamorkoli, saj je odporna na vremenske vplive.

Reolink Go omogoča tudi dvosmerno komunikacijo, kar je zelo priročno, če želite pozdraviti obiskovalce pred vhodnimi vrati ali zgolj prestrašiti vsiljivce. Lahko jo namestite na primer v dnevno sobo in vsak trenutek pogledate, kaj se v njej dogaja ali komunicirate z osebami, ki so v njej. Morda vas zanima le, če je doma vse v najlepšem redu. Enostaven klik na aplikacijo vam bo dal vse odgovore. Aplikacija Reolink je na voljo tako za operacijski sistem Android kot za iOS.

Solarni panel za brezskrbno polnjenje

Namestitev kamer Reolink je hitra in enostavna, saj zanjo ne potrebujete ožičenja, vtičnic in kablov. Ima zamenljivo baterijo za ponovno polnjenje, ki jo lahko napolnite preko vtičnice. Prav tako Reolink kamere omogočajo zanimivo možnost polnjenja preko solarnega panela. S tem boste imeli še manj skrbi, saj se bo baterija kamere sproti polnila in ne bo zahtevala vašega posredovanja. Ko bo baterija dosegla 10 %, boste v vsakem primeru dobili obvestilo na mobilni telefon.

Vanjo lahko vstavite spominsko kartico mikro SD do 64 gigabajtov, ki ni priložena. Nanjo lahko shranite posnetke, tako da nikoli ne boste ničesar zamudili.

Kamera ima vgrajeno tudi zvočno sireno, ki se sproži z gibanjem ali preko oddaljenega upravljanja.

Imejte pregled nad vsemi prostori

Doma si lahko zgradite cel sistem kamer, ki jih povežete med sabo, tako da kombinirate različne produkte in z enotnim varnostnim sistemom pozabite na skrbi in ugibanja, ali je doma vse v najlepšem redu.

Za več podatkov o opisanih rešitvah obiščite bonajo.si, kjer so vam na voljo tudi za nasvete. V pomoč vam bodo tudi pri iskanju najbolj primerne rešitve, prilagojene vašim prostorom. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BONAJO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BONAJO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več