Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

06.02.2020      13:06
Kingston Technology

Kingston Technology z novim pogonom NVMe SSD za podatkovne centre

DC1000B predstavlja Kingstonov vstop na področje pogonov NVMe za podatkovne centre. Deluje na visoko zmogljivem vmesniku M.2 NVMe PCIe; Gen 3.0 x 4. 2280 različica na vodilu NVMe; strežniški pogon je opremljen tudi z zaščito pred izgubo podatkov ob prekinitvi dobave električne energije

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., vodilnega podjetja na področju pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, je predstavila nov pogon SSD za rabo v podatkovnih centrih. Model DC1000B M.2 NVMe je idealen za rabo v strežnikih z enim ali dvema vmesnikoma M.2 NVMe, ki omogočata tudi zagon sistema s pogona SSD. Tako se ohrani prosta 2,5-palčna mesta za dodatne pogone, ki predvsem hranijo podatke. Pogon DC1000B je na voljo v različici 2280 in vsebuje tudi rešitev, ki skrbi, da ob izpadu napajanja ne pride do izgube podatkov. Trpežnost pogona je zasnovana za dolgo življenjsko dobo, saj pogon dosega 0,5DWPD4. Kingston DC1000B odlikujejo tudi izjemne zmogljivosti, dosega namreč hitrosti pisanja podatkov do 3,2 GB/s in 205K IOPS2, pri čemer je zasnovan kot zagonski pogon in pospešuje tudi delovanje aplikacij.

“Medtem ko je bil vmesnik M.2 primarno zasnovan za računalnike, so njegova majhna velikost in visoke zmogljivosti poskrbele, da je postal priljubljen tudi na področju strežnikov,” je povedal Tony Hollingsbee, vodja oddelka poslovnih pogonov SSD v Kingston EMEA, in dodal: “DC1000B je namensko zasnovan za delovanje v najnovejših strežnikih, tako neodvisnih OEM kot priznanih proizvajalcev strežnikov Tier 1, ki uporabljajo pogone M.2 NVMe SSD za zagon sistema pa tudi v namene lokalnega predpomnilnika.”

DC1000B je visoko zmogljiv M.2 (2280) NVMe pogon SSD, ki uporablja najnovejši Gen 3.0 x 4 PCIe vmesnik. Vgrajene ima pomnilniške celice 3D TLC NAND. DC1000B podatkovnim centrom nudi cenovno učinkovito rešitev, zagonski pogon SSD, ki je zasnovan za strežniško rabo. Pogon je idealen za rabo v visoko zmogljivih strežnikih, kjer pride do izraza hitrost, ki jo omogoča vodilo M.2. Ta SSD pa ima še dodatno prednost – zaščito pred izgubo podatkov ob morebitni izgubi napajanja (PLP). DC1000B je zasnovan za nudenje stalno visokih zmogljivosti in izjemno odzivnost (nizka latenca), ki jih klasični pogoni SSD niso sposobni dosegati.

DC1000B je na voljo v različicah z 240 in 480 GB kapacitete1, proizvajalec pa zagotavlja omejeno petletno garancijo, brezplačno tehnično podporo in legendarno zanesljivost delovanja, po kateri slovi blagovna znamka Kingston. Za več informacij obiščite kingston.com.

1 Del navedene kapacitete na pomnilniški napravi se uporablja za podatkovni sistem in druge funkcije, zato ni na voljo za shranjevanje podatkov. Dejanska razpoložljiva zmogljivost za shranjevanje podatkov je zato manjša od tiste, ki je navedena na izdelkih. Za več informacij preberite vodič Kingston Flash Guide, ki je dostopen na povezavi Kingston.com/flashguide.

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Kako sestaviti Facebook oglas? 1
infos.kredit700  |  MNINE - FINANCE - STORITVEZa vse vaše po...
Slovenija edina država v Evropi s popolno pre... 2
ales.nanut  |  Zadeva se bo uredila v prihodnjem letu z...