05.03.2020 14:37
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Koliko ste pripravljeni tvegati?

Trenutne razmere na kapitalskih trgih so zaradi učinka koronavirusa nestanovitne. Pretekli teden je bil najbolj stresen teden na kapitalskih trgih vse od leta 2008. Ob tem se samodejno pojavlja vprašanje, kaj je prava strategija.
Koliko ste pripravljeni tvegati?

Prisluhnite Mateju Tadeju Jermanu, finančnemu svetovalcu na Generali Investments, ki pojasnjuje, kako se odločiti za pravilen način varčevanja.

4. PRAVILO

Ocenite, koliko tveganja si lahko privoščite

Vsak vlagatelj ima svoj vlagateljski profil. Pri identifikaciji svojega profila morate upoštevati svojo »subjektivno« nagnjenost k tveganju oziroma koliko bi si želeli tvegati in hkrati tudi svojo »objektivno« sposobnost tvegati – koliko tveganja si glede na svoje finančno in socialno stanje realno lahko privoščite.

Vsak teden eno izmed pravil načrtnega varčevanja predstavimo tudi s prispevkom na spletni strani Računalniških novic. Do konca marca bodo pri Generali Investments vsak teden predstavili eno pravilo, ki ga v video posnetku podrobneje in na poljuden način pojasnijo njihovi finančni svetovalci. Sledite objavam in spoznajte skrivnosti dobrih naložb s spremljanjem Facebook profila Generali Investments ali pa si oglejte nasvete na spletni strani Generali Investments. Če se odločite za varčevanje, ne pozabite, da lahko pri Generali Investments do 31. 3. 2020 to opravite brez vstopnih stroškov. Več o ugodnosti na www.generali-investments.si.

Preberite tudi članke preteklih tednov:

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

NGN MEDIA