Računalništvo, telefonija
27.10.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Kompaktna učinkovitost delovanja. Produktivnost brez prekinitev.

.. Lexmarkovi kompaktni novi tiskalniki in večnamenske naprave za male delovne skupine nudijo izjemno produktivnost ter zmogljivost in zanesljivost za manj prekinitev delovanja ..
Kompaktna učinkovitost delovanja. Produktivnost brez prekinitev.
Kompaktna učinkovitost delovanja. Produktivnost brez prekinitev.

Ne glede na izbor naprave z enobarvnim ali barvnim izpisom, tiskalnik ali večnamenski izdelek, naprave za male delovne skupine omogočajo zmogljivosti in funkcije, ki podpirajo še tako širok nabor zahtev uporabnikov in dejavnosti za obdelavo slik, pri tem pa zavzamejo zelo malo prostora.

Mobilnost in učinkovito delovanje, ki daje rezultate
Poleg uveljavljenih vmesnikov, kot sta ethernet in USB, imajo številni Lexmarkovi modeli tudi Wi-Fi in Wi-Fi Direct® za hitro in enostavno povezovanje brez konfiguriranja omrežja. Z aplikacijo Lexmark Mobile Print in tehnologijami, kot so AirPrint, Google Coud Print, Mopria® in Windows Mobile, zagotovite podporo svojim mobilnim uporabnikom.

Vsak model ima gigaherčni dvojedrni procesor in več kot dovolj pomnilnika, da se lahko hitreje natisne prva stran, hkrati pa podpira visoke hitrosti tiskanja na vseh ravneh.

Preprosta interakcija in povezave z oblakom
Ne glede na izbiro naprave z dvovrstičnim zaslonom LCD ali 2,8-palčnim (7,2 cm) barvnim zaslonom na dotik, bodo najpomembnejše sistemske funkcije in ustrezni podatki o sistemu vedno na dosegu roke. Vsi modeli z zasloni na dotik ponujajo interaktivnost s priljubljenimi storitvami v oblaku, kot so Box, Dropbox, Google Drive in OneDrive.

Načini varčevanja, trajna produktivnost in celovita zaščita
Samodejno obojestransko tiskanje je standardno, prav tako pa tudi vgrajeni načini za varčevanje z energijo, ki ohranjajo oceno certifikatov EPEAT® Silver in ENERGY STAR®.

Za več tiskanja in manj prekinitev dela so na voljo razširljivi načini podajanja tiskalnih medijev in možnost uporabe visokozmogljivega nadomestnega tonerja Unisom (odvisno od modela). Poleg tega imajo vsi modeli v seriji jeklene okvirje in slikovne komponente, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka in nizke stroške vzdrževanja.

Lexmarkov celovit pristop k varnosti je zasnovna in tehnološka značilnost vseh izdelkov. Varnostne funkcije varujejo informacije v dokumentu, napravi, omrežju in na vseh vmesnih točkah, tako da je za varnost zelo dobro poskrbljeno.

Lexmark omogoča nadzor tiskalniških naprav drugih proizvajalcev

Lexmark je razširil nabor funkcij svojih storitev v oblaku, ki jih ponuja partnerjem, vključno s spremljanjem naprav drugih proizvajalcev ter z razširjenim brezplačnim katalogom premijskih aplikacij. Nove funkcije partnerjem omogočajo, da bolje in učinkoviteje ustrežejo strankam. Rešitev Lexmark Cloud Fleet Management lahko zdaj zbira podatke iz naprav drugih proizvajalcev.

Lexmarkovo upravljanje naprav v oblaku omogoča enostavno konfiguriranje Lexmarkovih tiskalnikov in njihovo posodabljanje z najnovejšo vdelano strojno-programsko opremo. Z Lexmarkovim upravljanjem tiskalniškega okolja v oblaku (CFM) lahko tiskalnike Lexmark upravljate od kjerkoli po svetu. Sveže izboljšave CFM pa omogočajo, da lahko partnerji družbe poleg naprav Lexmark zbirajo tudi podatke o drugih omrežnih tiskalnikih svojih strank. Pri Lexmarku pravijo, da je bil nadzor tiskalnikov drugih proizvajalcev prva zahteva njihovih partnerjev, ki uporabljajo CFM. Prav zato so ponosni, da lahko ponudijo pomembno izboljšavo, ki partnerjem omogoča, da na daljavo zbirajo podatke vseh tiskalniških naprav, ne da bi morali za to uporabljati različna spletna mesta in orodja.

Med globalno pandemijo so namreč zaznali različne izzive upravljanja tiskalniških okolij na lokacijah strank. Poleg dragih in časovno potratnih opravil namestitve na lokaciji ter izzivov, povezanih s servisiranjem in ponovnim nastavljanjem naprav, se partnerji soočajo s težavami pri dostopu in varnosti zaposlenih na terenu. Lexmark CFM partnerjem omogoča, da z enim integriranim orodjem vzdržujejo celotno tiskalniško infrastrukturo svojih strank.

Razširjen katalog premijskih aplikacij

Bogat nabor aplikacij, ki Lexmarkovim partnerjem omogočajo boljše servisiranje naprav iz oblaka, je zdaj lažje dostopen in tudi premijske aplikacije so za partnerje brezplačne. Zdaj lahko partnerji, ki uporabljajo CFM, brez težav nameščajo aplikacije iz svojega okolja in strankam ponudijo dragocene dodatne storitve.

Solution Composer na primer omogoča partnerju, da samodejno ustvari potek dela, ki je specifičen za potrebe stranke in prilagojen panogi. Aplikaciji Scan to RightFax in Scan to SharePoint omogočata popolno integracijo v okolje stranke, ki nudi bistveno več kot le skeniranje po pristopu »skeniraj in spusti«. Aplikacija Card Authentication omogoča nadzor dostopa do naprav stranke, tako da uporabniki dostopajo le do tistih funkcij, ki jih odobri skrbnik na strani stranke.

Več najdete na smark.si (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več