Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

27.06.2019      8:00
RICOH

Kompaktne inteligentne naprave, ki bodo stalno v toku s časom

.. Tiskanje, skeniranje in kopiranje se z novimi večnamenskimi napravami spreminja. Pametne naprave z naprednimi oblačnimi storitvami zagotavljajo stalno posodabljanje, optimizacijo dela in manj stroškov ..

Predstavljajte si serijo pametih kompaktnih multifunkcijskih naprav, ki so v pomoč pri avtomatizaciji vsakodnevnih procesov in tako omogočajo zaposlenim, da se osredotočijo na sam posel.

Črno-bele multifunkcijske naprave IM 350, IM 350F in IM430F poleg visokokakovostnega hitrega tiskanja, skeniranja in kopiranja dokumentov zagotavljajo prav to. Vanje je vključena RICOH Smart Integration – nova platforma, ki uporabnikom omogoča prilagajanje rešitev delovnega toka njihovim specifičnim potrebam, in sicer z integracijo pisarniških naprav in storitev v oblaku.

Kaj je RICOH Smart Integration?

RICOH Smart Integration je platforma, ki omogoča aplikacije, temelječe na oblačnih storitvah in integraciji delovnega toka. Ponuja preproste aplikacije, ki povežejo naprave s priljubljenimi storitvami v oblaku, kar zagotavlja dostop do pomembnih informacij podjetja, njihovo rabo kjerkoli in kadarkoli je to potrebno. Vse našteto uporabnikom omogoča, da so bolj učinkoviti.

Z večnamenskimi tiskalniki in oblačnimi storitvami lahko:

• Pretvorite tiskane dokumente v digitalne formate, ki jih je mogoče urejati;
  • Zmanjšate stroške tiskanja;
  • Tiskate dokumente iz shrambe v oblaku brez potrebe po IT strežniku;
  • Avtomatizirate vsakodnevne opravke in s tem delate hitreje, pametneje in stroškovno bolj učinkovito.

Uporaba RICOH Smart Integration je izredno enostavna. Vse, kar morate storiti, je, da naročite paket aplikacij, ki ga potrebujete. Na voljo je tudi možnost 30-dnevnega brezplačnega preizkusa. Aplikacije se aktivirajo neposredno iz vaše večnamenske naprave, zato jih boste lahko začeli uporabljati takoj. Ker temeljijo na oblaku, pozabite na drage namestitve in obiske strokovnjakov.

Vedno posodobljen sistem

Omenjene naprave so sicer del novega pristopa podjetja RICOH (Ricoh’s Dynamic Workplace Intelligence), ki razvija nove in nove palete pametnih naprav. IM 350, IM 350F in IM430F imajo 10,1-palčno oziroma 25,65-centimetrsko upravljalno ploščo, ki omogoča avtomatizacijo sicer zamudnih procesov. Poleg tega pametna podpora RICOH, kot že rečeno, zagotavlja nadgradnjo programske opreme na daljavo, tako da je proces karseda optimiziran v vsakem trenutku.

Pozabite na drage nakupe za posodobitev sistema vaših naprav, saj z novimi napravami, opremljenimi s tehnologijo Always Current dostopate do posodobitev neposredno na napravi. Ricoh namreč razume, da z rastjo vašega podjetja rastejo tudi potrebe po najmodernejši tehnologiji – in to vam tudi stalno zagotavlja. Prenos in namestitev novih funkcij na vašo večnamensko napravo zato še nikoli ni bila enostavnejša.

Hkrati bodo s tem naprave vedno zaščitene z najnovejšimi varnostnimi funkcijami. Zavedati se moramo, da je prav varnost podatkov sicer v današnjem svetu zelo velika težava. V podjetju RICOH pa poskrbijo tudi za to.

David Mills, CEO Ricoh Europe, pravi: "Ker se podjetja vseh velikosti spopadajo z izzivi, ki jih prinaša digitalna doba, ima povpraševanje po inteligentnih napravah nov zagon. Številna podjetja želijo bolje izkoristiti tudi svoj prostor v pisarnah in tovrstne naprave predstavljajo kompaktnega in zanesljivega pomočnika v pametnih pisarnah."

Z nakupom omenjenih naprav boste lahko prepričani, da tehnologija, ki jo boste pripeljali v podjetje, ne bo zastarela pred koncem svojega življenjskega cikla, saj bo sama poskrbela, da bo vedno v toku s časom.

Če želite izvedeti več o novih inteligentnih napravah Ricoh, obiščite spletno mesto www.ricoh-europe.com. Več boste našli tudi na spletni strani uradnega zastopnika znamke Ricoh v Sloveniji, podjetja Vibor d.o.o

Trenutno ni aktivne ankete

Dark Mode nam bolj škoduje kot koristi 1
Stane Kranjc  |  Men dark mode oz temne teme aplikacij pr...